DEBA Bedrijfswagens vanaf 1 januari IVECO Schouten

Giessen, december 2019

Vanaf 1 januari 2020 gaat DEBA Bedrijfswagens verder als IVECO Schouten. Deze naamsverandering volgt op de overname van DEBA Bedrijfswagens door IVECO Schouten in juli van dit jaar. De vestigingen in Kapelle en Etten-Leur gaan vanaf 2020 naar buiten treden onder de nieuwe naam.

Familiebedrijf IVECO Schouten timmert al een halve eeuw aan de weg. Ook DEBA Bedrijfswagens is een familiebedrijf dat sinds 1980 bestaat en bekend staat als een toonaangevende IVECO en Fiat Professional dealer in de regio Zeeland en West-Brabant.

Sterk collectief
Met de toevoeging van de vestigingen van DEBA Bedrijfswagens, bestaat IVECO Schouten nu uit twaalf locaties in Nederland. IVECO Schouten is een serieuze speler in de markt en niet meer weg te denken uit de branche. Door de samenvoeging van DEBA Bedrijfswagens en IVECO Schouten is een sterk collectief ontstaan. De door DEBA opgebouwde specialismes zoals de verregaande specialisatie in campers, en de expertise op het gebied van carrosseriebouw en export van parts, worden dankbaar door IVECO Schouten omarmd en zullen verder uitgebouwd worden.

De bestaande werkzaamheden/zaken worden gecontinueerd en vanaf het nieuwe jaar voortgezet onder de naam van IVECO Schouten.

Meer informatie
Wil je meer lezen over alle wijzigingen en wat er voor de klant/relatie verandert? Bekijk dan de betreffende pagina op de website van IVECO Schouten. Als er vragen/opmerkingen zijn, dan kan iedereen een mail sturen naar info@iveco-schouten.nl.