Twee gloednieuwe IVECO S-WAY’s voor van Hessen

Giessen, 13 april 2023

Onlangs heeft IVECO twee gloednieuwe IVECO S-WAY's afgeleverd aan Van Hessen. Deze vrachtwagens zijn uitgerust met de nieuwste technologie en functies om de chauffeurservaring te verbeteren en de efficiëntie te verhogen.

Deze twee S-WAY's zijn uitgerust met 490 pk Cursor 13 motoren, die krachtige en betrouwbare prestaties leveren. Daarnaast beschikken ze over een standkachel en standairco, automatic climate control en twee comfortabele bedden. De grote koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor het opslaan van voedsel en dranken, terwijl het lederen stuurwiel en de chauffeurvriendelijke cabine de rijervaring nog aangenamer maken.

De IVECO S-WAY is ontworpen met de chauffeur in gedachten. Het is een vrachtwagen die niet alleen voldoet aan de behoeften van de transportsector, maar ook aan die van de bestuurder. De S-WAY biedt een geavanceerd en comfortabel rijgedrag en is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de operationele kosten te verlagen.

Van Hessen
Van Hessen is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van de inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Het bedrijf heeft zijn wereldwijde operaties gevestigd in darmlokalen in slachthuizen, waardoor het dicht bij de bron kan opereren en een constante stroom grondstoffen voor klanten kan waarborgen.

Het controleren en begeleiden van alle stappen in de supply chain stelt Van Hessen in staat om producten van een zeer hoge en constante kwaliteit te garanderen. In een wereld die steeds meer eist, is voedselveiligheid van het grootste belang. Producenten en consumenten over de hele wereld moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op de veiligheid en traceerbaarheid van de producten van Van Hessen.

Het bedrijf zet zich in om hoogwaardige natuurdarmen te leveren en gaat hiervoor tot het uiterste. Tijdens het productie-, reiniging-, selectie- en distributieproces worden alle handelingen nauwkeurig gecontroleerd en getoetst aan de hoogste kwaliteitsnormen en (inter)nationale wetgeving.

Van Hessen hecht veel waarde aan haar kernwaarden: ondernemerschap, mensen, meesterschap, passie en betrouwbaarheid. Het bedrijf gelooft dat alles belangrijk is en neemt dan ook alle aspecten van haar bedrijfsvoering serieus. Door haar toewijding aan kwaliteit en haar constante streven naar verbetering, heeft Van Hessen een sterke positie in de wereldwijde markt weten te veroveren.

IVECO wenst de chauffeurs van Van Hessen veel veilige kilometers toe in deze strakke nieuwe S-WAY’s!

Over Iveco
IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., wereldspeler op het vlak van investeringsgoederen met notering op de beurs in New York (NYSE: CNHI) en op de Italiaanse beurs (Mercato Telematico Azionario MI: CNHI). IVECO ontwerpt, fabriceert en commercialiseert een breed gamma van lichte tot zware commerciële voertuigen en off-road voertuigen.
Het uitgebreide gamma van het merk omvat de Daily, een voertuig in het 3,3 tot 7,2 ton segment, de Eurocargo van 6 tot 19 ton en in het zware segment boven 16 ton, het IVECO WAY-gamma met de on-road IVECO S-WAY, de off-road IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY voor lichte off-roadopdrachten. Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra off-roadtrucks, starre en gelede dumpers en speciale voertuigen.
IVECO stelt wereldwijd bijna 21.000 personen te werk met productie-eenheden in 7 verschillende landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika waar voertuigen gemaakt worden volgens de meest geavanceerde technologie. 4,200 verkoop- en service punten in 160 landen garanderen technische ondersteuning waar ook de voertuigen aan het werk zijn.