Nieuwe IVECO S-WAY voor Ladyliner

Giessen, 12april 2023

Na het succes van de eerste IVECO, heeft Ladyliner een tweede IVECO S-WAY toegevoegd aan haar vloot met opvallende voertuigen. Fleur Benders en Marga Timmermans zijn als vennoten enorm trots op de ontwikkeling van hun bedrijf.

Deze nieuwe IVECO S-WAY volgt na het succes van de eerste S-WAY welke begin 2021 aan de vloot van Ladyliner werd toegevoegd. Na de in gebruik name van deze nieuwe IVECO S-WAY bestaat de vloot van Ladyliner inmiddels uit 13 trekkende eenheden. Ladyliner stelt zich richting haar opdrachtgevers flexibel op en dat zie je terug in hun wagenpark. De voertuigen zijn dusdanig uitgevoerd zodat ze multifunctioneel inzetbaar zijn. Mede daarom hebben Marga en Fleur bij hun IVECO S-WAY wederom gekozen voor een 3 asser met de krachtige 490 PK Cursor 13 motor.

In goed overleg met Bart Broekmans van Charles Feijts Bedrijfswagens hebben zij hun eerst IVECO S-WAY met 510 pk helemaal naar wens samengesteld. Zo is de volledig luchtgeveerde drie-asser voorzien van een lampenbeugel met vijf verstralers en een lichtbak op het dak, op maat gemaakte sideskirts via Veap Shield United en Alcoa velgen. Na de prettige samenwerking voor de eerste IVECO S-WAY, was het voor Fleur geen moeilijke keuze om weer bij Bart aan te kloppen. De nieuwe IVECO S-WAY is, net als de vorige, rijk uitgerust met verschillende opties. De chauffeur van de nieuwe truck mag wederom genieten van een compleet luchtgeveerd chassis, luchtgeveerde cabine, standkachel en -airco, lederen stoelen en nog meer comfortabele extra’s op de truck.

Ook is aan de verschijning van deze nieuwe S-WAY het een en ander extra toegevoegd. Zo is de truck voorzien van aangepaste spatborden, is er de nodige extra verlichting opgebouwd inclusief een lichtbak. Tevens is de trekker uitgerust met speciale tanks en de Alcoa Durabright velgen. Om ook deze trekker dezelfde elegante uitstraling te geven als de eerste S-WAY van LadyLiner, Heeft ReCars uit Horst ook deze trekker compleet voorzien van een nieuwe laklaag in de huisstijl van LadyLiner.

IVECO NLS en Charles Feijts Bedrijfswagens wensen de dames van Ladlyliner veel veilige kilometers toe met hun dikke IVECO S-WAY.

Over Iveco
IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., wereldspeler op het vlak van investeringsgoederen met notering op de beurs in New York (NYSE: CNHI) en op de Italiaanse beurs (Mercato Telematico Azionario MI: CNHI). IVECO ontwerpt, fabriceert en commercialiseert een breed gamma van lichte tot zware commerciële voertuigen en off-road voertuigen.
Het uitgebreide gamma van het merk omvat de Daily, een voertuig in het 3,3 tot 7,2 ton segment, de Eurocargo van 6 tot 19 ton en in het zware segment boven 16 ton, het IVECO WAY-gamma met de on-road IVECO S-WAY, de off-road IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY voor lichte off-roadopdrachten. Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra off-roadtrucks, starre en gelede dumpers en speciale voertuigen.
IVECO stelt wereldwijd bijna 21.000 personen te werk met productie-eenheden in 7 verschillende landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika waar voertuigen gemaakt worden volgens de meest geavanceerde technologie. 4,200 verkoop- en service punten in 160 landen garanderen technische ondersteuning waar ook de voertuigen aan het werk zijn.