De Vloerenmakers neemt een stoere 6x2 IVECO S-WAY in gebruik

Giessen, 21 maart 2023

De Vloerenmakers uit Noord-Brabant hebben onlangs hun wagenpark uitgebreid met de luxe uitgevoerde IVECO S-WAY. Deze indrukwekkende trekker is voorzien van alle gemakken en details. Ook aan de buitenkant is de vrachtwagen een opvallende verschijning.

De nieuwe IVECO S-WAY voor De Vloerenmakers is een luxe uitgevoerde 6x2 trekker met 570 pk. Van de lederen bekleding van de stoelen tot de extra LED sfeerverlichting in de cabine, elk detail is met zorg ontworpen en uitgevoerd.

De hefinrichting voor de voorloopas en de voorbereiding om de traileras vanuit de cabine te heffen maken het leven van de chauffeur een stuk gemakkelijker. Het aslastmeetsysteem met indicatie in het dashboard voor luchtgeveerde assen (inclusief trailer) zorgt ervoor dat de vrachtwagen altijd in balans blijft, wat de veiligheid op de weg ten goede komt.

Het MY IVECO INFOTAINMENT systeem met ALEXA, DAB-radio, Bluetooth en een 7 inch TFT-scherm met TOMTOM truck navigatie is de kers op de taart. Hiermee kan de chauffeur altijd de weg vinden en blijven genieten van zijn favoriete muziek.

Maar ook aan de buitenkant is de IVECO S-WAY voor De Vloerenmakers een indrukwekkende verschijning. Met de LED Bullbars inclusief 2 Hella Rato flitslampen op het cabinedak en de LED bar aan de onderzijde van de bumper over de gehele voorkant is de vrachtwagen niet te missen op de weg. De kunststof side skirts in de cabinekleur gespoten en het gehele chassis voorzien van traanplaat met een opklapframe maken het geheel af en geven de vrachtwagen een stoere uitstraling.

Bij De Vloerenmakers worden de materialen geladen in Oss en leveren ze deze zelf op de locatie van de klant. Wanneer de truck met personeelsleden op pad gaat om de vloer te leggen, is er achter de trekker een oplegger met een machine opgebouwd die twee compartimenten bevat: zand en cement. Op locatie wordt er water toegevoegd en spreiden de medewerkers het uit, zodat er uiteindelijk een vlakke vloer ontstaat. Hoewel de chauffeurs verantwoordelijk zijn voor het vervoer van de materialen, ligt hun focus vooral op het leggen van de vloeren.

Om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is voor het team van De Vloerenmakers tijdens het werk, wordt er een extra zitplaats toegevoegd aan de truck. Op deze manier kunnen alle medewerkers comfortabel en veilig mee op pad om de vloeren te storten en te egaliseren.

De Vloerenmakers
De Vloerenmakers is een bedrijf dat zich sinds 2006 richt op het maken van cementdekvloeren. Hun werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland en worden zowel voor aannemers als particulieren uitgevoerd. Het bedrijf onderscheidt zich door veel tijd en energie te steken in het adviseren over de ondervloer om zo het gewenste eindresultaat te kunnen realiseren.

Het team van De Vloerenmakers bestaat uit vakmensen die snel, secuur en opgeruimd te werk gaan. Hun kracht ligt echter in hun specialisatie en bewuste keuze om klein te blijven. Hoewel zij hierdoor wellicht minder geschikt zijn voor grote projecten, komen zij voor kleine tot middelgrote projecten vrijwel altijd goed uit de bus. Het bedrijf heeft als doel om voor hun klanten de beste te zijn en niet per se de grootste.

De Vloerenmakers hebben altijd IVECO vrachtwagens gehad en zijn altijd tevreden geweest over deze keuze. Voor hen is open en eerlijke communicatie met klanten essentieel en ze vinden dit ook terug bij IVECO. Deze gemeenschappelijke waarde is de basis van de goede klantrelatie tussen De Vloerenmakers en IVECO. Beide partijen zoeken samen naar oplossingen en streven naar de beste resultaten.

IVECO NLS en IVECO Schouten wensen De vloerenmakers veel veilige kilometers toe met deze stoere IVECO!

Over Iveco
IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., wereldspeler op het vlak van investeringsgoederen met notering op de beurs in New York (NYSE: CNHI) en op de Italiaanse beurs (Mercato Telematico Azionario MI: CNHI). IVECO ontwerpt, fabriceert en commercialiseert een breed gamma van lichte tot zware commerciële voertuigen en off-road voertuigen.
Het uitgebreide gamma van het merk omvat de Daily, een voertuig in het 3,3 tot 7,2 ton segment, de Eurocargo van 6 tot 19 ton en in het zware segment boven 16 ton, het IVECO WAY-gamma met de on-road IVECO S-WAY, de off-road IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY voor lichte off-roadopdrachten. Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra off-roadtrucks, starre en gelede dumpers en speciale voertuigen.
IVECO stelt wereldwijd bijna 21.000 personen te werk met productie-eenheden in 7 verschillende landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika waar voertuigen gemaakt worden volgens de meest geavanceerde technologie. 4,200 verkoop- en service punten in 160 landen garanderen technische ondersteuning waar ook de voertuigen aan het werk zijn.