Voets Transport neemt zes nieuwe IVECO S-WAY’s in ontvangst

Giessen, 7 februari 2023

Na het succes van de acht IVECO S-WAY LNG trekkers, heeft Voets Transport onlangs zes nieuwe IVECO S-WAY’s in ontvangst genomen. Hiermee wordt het wagenpark van 55 trucks nog verder uitgebreid.

De nieuwe IVECO S-WAY’s zijn volledig uitgerust met extra opties om het werk van de chauffeurs in de nieuwe trucks zo comfortabel mogelijk te maken. De meeste trucks zullen de hele week van huis zijn dus is er gekozen voor een dubbel bed, een grote koelkast, MY IVECO INFOTAINMENT met ALEXA, DAB- radio, Bluetooth en 7 TFT scherm, TOMTOM truck navigatie, automatische airconditioning met geintegreerde standairco, Night Time Safety Lock, FULL LED PAKKET.

Rob Voets, directeur en eigenaar van Voets Transport vertelt waarom er opnieuw gekozen wordt voor IVECO: “We zijn begonnen met de acht LNG-trekkers wegens het maut-voordeel in Duitsland. Toen hebben we voor IVECO gekozen omdat zij de grootste actieradius hebben met LNG-trucks. Daarna hebben de trucks zichzelf goed bewezen. Ook de service bij de garage in Veghel, IVECO Schouten, is super. Die jongens daar leveren gewoon perfect werk. Ze staan altijd voor ons klaar en houden zich gewoon aan hun woord.”

Voets Transport
Voets Transport staat bekend om hun focus op veiligheid en eersteklas service. Om deze te garanderen, zijn al hun voertuigen uitgerust met een GPRS-track & trace volgsysteem. Vanuit de centrale planning in Eersel worden alle transporten voortdurend gevolgd. Voets Transport is actief in de markt en blijft zich voortdurend innoveren. Het bedrijf onderscheidt zich door hun getalenteerde team, het gebruik van de nieuwste technieken, continue training voor medewerkers en de perfecte timing in overleg met klanten. Met hun jarenlange ervaring hebben ze zich gespecialiseerd in het vervoeren van staal, bouwmaterialen, hekwerken en dranken. Naast ervaring, goede bereikbaarheid en perfecte service, is Voets Transport ook zeer flexibel dankzij een breed scala aan technische mogelijkheden, zoals trekker- / opleggercombinaties met laad- en loskranen om gemakkelijk te kunnen lossen bij alle (bouw)terreinen.

IVECO NLS wenst Voets Transport veel veilige kilometers toe met deze stoere IVECO!

Over Iveco
Iveco ontwerpt, maakt en verkoopt een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road trucks, stads- en streekbussen en touringcars, evenals speciale voertuigen voor bijvoorbeeld brandbestrijding Iveco telt meer dan 25.000 werknemers en heeft 24 productiefaciliteiten in 11 verschillende landen, waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën die in 6 onderzoekscentra zijn ontwikkeld. Behalve in Europa is de onderneming ook actief in China, Rusland, Australië en Latijns-Amerika. Dankzij meer dan 5.000 servicepunten in ruim 160 landen kunt u overal ter wereld waar een Iveco voertuig aan het werk is, rekenen op een adequate technische ondersteuning.