Nieuwe IVECO S-WAY van Aarts Transport: 420 pk in Maranello rood

Giessen, 2 februari 2023

De vorige IVECO S-WAY van Aarts stond afgelopen jaar al te schitteren op het circuit bij het Truckstar Festival en nu is er een tweede S-WAY bijgekomen! De chauffeur, een echte IVECO-liefhebber, kan niet wachten om met zijn nieuwe truck de weg op te gaan.

De nieuwe IVECO S-WAY met slaapcabine heeft 420 pk in de kleur Maranello rood en is van allerlei gemakken voorzien zoals onder andere een 50 liter koelkast en 50 liter geïsoleerde opberglade, Hi Comfort chauffeursstoel, stuurwiel met lederen bekleding, chassis sidekleur in cabine kleur en een full LED pakket.

De nieuwe trekker zal vooral worden ingezet in Nederland. De chauffeur Marcel Forir rijdt vooral tussen Utrecht en Veldhoven, de standplaats van de truck, van depot naar depot met DHL-pakketten. De chauffeur is enthousiast om de weg op te gaan. Hij is blij dat zijn nieuwe voertuig weer een IVECO-voertuig is: “Bij Aarts Transport hebben ze gevraagd welk merk ik als nieuwe truck wilde, dat wist ik gelijk: dat moet IVECO zijn!” Als je vraagt waarom, geeft hij lachend antwoord: “IVECO is gewoon top.”

Aarts Transport
Aarts Transport is een goed georganiseerd transportbedrijf dat nationaal en internationaal opereert. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en streeft ernaar om op tijd en in perfecte staat op de juiste plaats van bestemming te leveren. Het team van Aarts Transport bestaat uit vele medewerkers die zich inzetten voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Het motto van het bedrijf is dan ook 'Afspraak is afspraak'. Samen met de klant worden alle benodigde stappen bepaald, zoals verpakken, prijzen, opslaan, ompakken en transporteren. Het gehele wagenpark wordt vanuit het hoofdkantoor in Eindhoven efficiënt en effectief aangestuurd naar alle bestemmingen binnen en buiten Nederland. Door deze aanpak kan Aarts Transport hun transportdiensten tegen gunstige tarieven aanbieden.

Het motto ‘Afspraak is afspraak’ vindt Aarts ook terug in het contact met IVECO, wat voor de aanschaf van de tweede S-WAY heeft gezorgd. “In de zes jaar dat ik met een IVECO-voertuig heb gereden, heb ik nooit problemen gehad. Ook heb ik nooit olie hoeven bijvullen. Er wordt altijd voor gezorgd dat het voertuig helemaal top terugkomt van de service-afspraken.” Aldus Marcel van de nieuwe S-WAY.

IVECO NLS wenst mede namens Bert Mingels, Sales Area Manager bij IVECO NLS, Aarts Transport veel veilige kilometers toe met deze stoere IVECO!

Over Iveco
Iveco ontwerpt, maakt en verkoopt een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road trucks, stads- en streekbussen en touringcars, evenals speciale voertuigen voor bijvoorbeeld brandbestrijding Iveco telt meer dan 25.000 werknemers en heeft 24 productiefaciliteiten in 11 verschillende landen, waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën die in 6 onderzoekscentra zijn ontwikkeld. Behalve in Europa is de onderneming ook actief in China, Rusland, Australië en Latijns-Amerika. Dankzij meer dan 5.000 servicepunten in ruim 160 landen kunt u overal ter wereld waar een Iveco voertuig aan het werk is, rekenen op een adequate technische ondersteuning.