Kevin Weerd Transport kiest voor ultiem rijcomfort met IVECO S-WAY

Giessen, 28 februari 2023

Recentelijk heeft Kevin Weerd Transport uit Scheemda een nieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen. Deze IVECO wordt voornamelijk ingezet voor het transport van diverse goederen naar voornamelijk Scandinavische landen.
De nieuwe trekker van Kevin Weerd is rondom luchtgeveerd wat een extra dimensie geeft aan het comfort, de gelifte voorloopas is tevens gestuurd waardoor de bandenslijtage aanzienlijk verminderd. Daarnaast is de IVECO ruim uitgerust met onder andere Living Comfort Pakket, Driving Comfort Plus, Aero plus, Premium Style, Safety en Efficiency Plus. Het laatst genoemde pakket bevat onder andere de HI- Tronix versnellingsbak met GPS drive (Hi-Cruise) dankzij deze functie kan de versnellingsbak anticiperen op het uitrollen van het voertuig wat het rijcomfort verhoogt en het brandstof verbruik verlaagt. Verder bevat dit pakket brandstof besparende dynamo compressor en stuurpomp. Dit houdt in dat deze onderdelen uitgeschakeld kunnen worden als ze niet in werking zijn waardoor er ook brandstof bespaart zal worden. Ook is de IVECO voorzien van extra thermische dakisolatie wat het comfort in de Scandinavische landen ten goede komt.

De chauffeur zal niks te kort komen in zijn IVECO, zo heeft hij onder andere lederen stoelen en stuurwiel, geïntegreerde standairco, onder het bed een geïsoleerde lade en daarnaast een koelkast van 50 liter met koeling tot 0 graden, een Aslast meetsysteem zodat de aslasten gemakkelijk vanaf het dashboard afgelezen kunnen worden, Night Time Safety lock zodat de chauffeur een zorgeloze nachtrust kan hebben en een bandenspanning controle systeem (TPMS). De zuinige CURSOR 13 motor levert een krachtige 490 PK en heeft uiteraard geen EGR (recirculatie van de uitlaatgassen) met als voordeel een lager eigen gewicht en langere onderhoud intervallen. Ook is de truck uitgerust met IVECO DRIVER PAL zodat de chauffeur onderweg de nodige informatie kan vragen aan ALEXA zoals de conditie van de truck, de niveaus van de vloeistoffen, maar ook waar de dichtstbijzijnde parking of tankstation zijn. Ondanks de voorloopas kan de IVECO toch 890 liter diesel meenemen.

Wij wensen Kevin en zijn chauffeurs dan ook veel en veilige kilometers in deze mooie IVECO

Over Iveco
Iveco ontwerpt, maakt en verkoopt een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road trucks, stads- en streekbussen en touringcars, evenals speciale voertuigen voor bijvoorbeeld brandbestrijding Iveco telt meer dan 25.000 werknemers en heeft 24 productiefaciliteiten in 11 verschillende landen, waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën die in 6 onderzoekscentra zijn ontwikkeld. Behalve in Europa is de onderneming ook actief in China, Rusland, Australië en Latijns-Amerika. Dankzij meer dan 5.000 servicepunten in ruim 160 landen kunt u overal ter wereld waar een Iveco voertuig aan het werk is, rekenen op een adequate technische ondersteuning.