J. Wildeman Storage en Logistics B.V neemt IVECO S-WAY in ontvangst.

Giessen, 27 februari 2023

Onlangs heeft J. Wildeman Storage en Logistics B.V te Framsum deze nette IVECO S-WAY AS440S46T/P in gebruik genomen. Deze IVECO zal voornamelijk ingezet worden voor het vervoeren van diverse gevaarlijke stoffen.

al met deze IVECO niks tekort komen zo heeft de S-WAY de bewezen zuinige en krachtige CURSOR 11 liter diesel motor met 460PK. Ook heeft de S-WAY Full led verlichting voor optimaal zicht, daar naast is hij uitgerust met vieR opbergruimtes waarvan er twee van binnen uit bereikbaar zijn. Met My IVECO infotainment zal de chauffeur ook niks tekort komen. Deze beschikt over DAB radio en geïntrigeerde Tom Tom navigatie. De IVECO is voorzien van twee grote diesel tanks met een totale inhoud van 1260 liter en een 135 liter Ad Blue tank. Ook heeft de IVECO een aslastmeetsysteem zodat de chauffeur altijd kan zien wat de aslasten zijn en het totaal gewicht van de truck kan zien. Night Time Lock is ook aanwezig in de IVECO zodat de chauffeur met een veilig gevoel kan overnachten in zijn truck. De cabine van de S-WAY is rondom lucht geveerd wat voor een optimale rijervaring zorgt. Aangezien de hoofdmoot van J. Wildeman Storage en Logistics B.V bestaat uit het opslaan en verpakken van ADR goederen is de IVECO ADR gekeurd.

J. Wildeman Storage en Logistics B.V levert verschillende diensten op het gebied van opslag en logistiek en is gespecialiseerd in het opslaan van gevaarlijke stoffen. ze beschikken over 3 locaties in Delfzijl Hoogezand en Farmsum. In Delfzijl is de locatie gevestigd op het chemiepark zodat de producten van de klanten dichtbij de productie locaties opgeslagen kunnen worden, naast de opslagloods ligt er een containerterminal zodat er onder andere vloeistoffen vanuit de container gemakkelijk omgepakt kunnen worden in kleinere verpakkingen. In Hoogezand bevind zich een opslagloods met een capaciteit van circa 10.200 palletplaatsen voor gevaarlijke stoffen en 40.000 palletplaatsen voor ongevaarlijke stoffen. Op de locatie in Farmsum staat een bedrijfspand van 28.000 m2, het bedrijfspand beschikt over meerdere ruimtes om goederen in op te slaan, ook beschikt deze locatie over een laad en los kade zodat binnenvaartschepen en coasters verschillende producten kunnen verladen.

Wij wensen Jos Wildeman en chauffeur Jan Willem Pieterman veel veilige en plezierige kilometers toe in de nieuwe IVECO.

Over Iveco
Iveco ontwerpt, maakt en verkoopt een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road trucks, stads- en streekbussen en touringcars, evenals speciale voertuigen voor bijvoorbeeld brandbestrijding Iveco telt meer dan 25.000 werknemers en heeft 24 productiefaciliteiten in 11 verschillende landen, waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën die in 6 onderzoekscentra zijn ontwikkeld. Behalve in Europa is de onderneming ook actief in China, Rusland, Australië en Latijns-Amerika. Dankzij meer dan 5.000 servicepunten in ruim 160 landen kunt u overal ter wereld waar een Iveco voertuig aan het werk is, rekenen op een adequate technische ondersteuning.