Daimler Truck Nederland reikt awards uit aan beste dealers in de categorieën Best Performing Dealer, Hoogste Klanttevredenheid en Beste Service 24h Vestiging

Nieuwegein 20 januari 2923


Hoogste Klanttevredenheid 2022
Beste Service 24h-vestiging 2022

  • Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. Best Performing Dealer van 2022.
  • Op het gebied van Klanttevredenheid behaalde Louwman MB B.V. de toppositie.
  • In de categorie Beste Service 24h Vestiging bestaat de top-3 geheel uit vestigingen van Louwman MB B.V.

Daimler Truck Nederland heeft donderdag 19 januari de dealerawards uitgereikt aan Mercedes-Benz truckdealers en Mercedes-Benz truckvestigingen. De awards gingen naar de dealers en vestigingen die in 2022 het hoogste hebben gescoord in de categorieën Best Performing Dealer en Klanttevredenheid. Ook in de categorie Beste Service 24h Vestiging waren er weer prijzen te winnen. Een van de winnaars is Louwman MB B.V., die bij elkaar maar liefst 4 awards in de wacht wist te slepen.

Daimler Truck Nederland wilde deze bijzondere prestaties van de dealers niet onopgemerkt voorbij laten gaan: alle winnaars ontvingen een grote bokaal en een ingelijste oorkonde op een speciaal dealerevent dat plaatsvond in TAETS, Zaandam.


Best Performing Dealer 2022
Best Performing Dealer 2022
Aan de hand van 22 KPI’s (Key Performing Indicators) zijn de prestaties van de Mercedes-Benz truckdealers beoordeeld. De winnende dealers kunnen zich zodoende ‘overall’ de beste Mercedes-Benz truckdealers van Nederland noemen. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. behaalde de prestigieuze eerste plaats. Gomes Noord-Holland B.V. werd tweede en de derde podiumpositie was voor Baan Twente B.V.

Hoogste Klanttevredenheid 2022
De award voor Hoogste Klanttevredenheid werd uitgereikt aan de dealer die het beste scoort op klanttevredenheid. In het klanttevredenheidsonderzoek worden klanten van Mercedes-Benz Trucks gevraagd om feedback te geven op de diensten aangeboden door hun Mercedes-Benz truckdealer. De vragen gaan over onderwerpen als: kennis en vaardigheden, inspanningen in relatie, aanbieden van maatoplossingenen kwaliteit van service."

Dit jaar wist Louwman MB B.V. de hoogste score te behalen. De tweede en derde plaats gingen naar respectievelijk Van Mossel MB Vans & Trucks B.V. en Gomes Noord-Holland B.V.

Beste Service 24h-vestiging 2022
Net zoals in voorgaande jaren loofde Daimler Truck ook weer awards uit in de categorie Beste Service 24h Vestiging. Hierbij werd er gekeken welke dealers in Service 24h-situaties het meest adequaat en behulpzaam te werk gingen. Het idee hierachter is dat monteurs dag en nacht klaarstaan om de klanten van Mercedes-Benz Trucks snel en veilig weer op weg te helpen.

Net als in 2021 behaalde Louwman MB B.V., vestiging Veghel de eerste plaats binnen deze categorie. Opvallend is dat ook de tweede en derde plek voor vestigingen van Louwman MB B.V. waren. Op plaats twee komt de vestiging in Roosendaal en de derde podiumplek was voor Louwman MB B.V., vestiging Gilze.

logo DaimlerDaimler Truck Nederland, de importeur van Mercedes-Benz trucks in Nederland, is het dealernetwerk zeer erkentelijk voor de geleverde prestaties in 2022.