Bedrijfswagen Service Meppel (BSM) en Truck & Trailer Groep B.V. slaan de handen ineen!

20 mei 2022

Bedrijfswagen Service Meppel zet per direct de activiteiten voort onder de vlag van Truck & Trailer Groep B.V. De twee universele truckbedrijven werken al sinds oktober 2018 samen en gaan nu onder één naam verder.

Om klanten met trucks van verschillende merken in de toekomst nóg beter te kunnen bedienen, is de keuze van samenvoeging van beide bedrijven een logische. In een markt die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is, moeten medewerkers, materieel en kennis op het allerhoogste niveau acteren. Om deze reden hebben de directie van BSM en de directie van Truck & Trailer gezamenlijk besloten om alle verkoop- en serviceactiviteiten volledig onder de vlag van Truck & Trailer Groep B.V. voort te zetten.

Bedrijfswagen Service Meppel is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken trucks en trailers, in- en verkoop van trucks occasions, leasing en financiering en OE spare parts. Alle activiteiten worden onder de naam van Truck & Trailer Meppel voortgezet, maar de vertrouwde gezichten van de medewerkers blijven werkzaam op de vertrouwde locatie aan de Industrieweg 1a in Rogat.

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt zij op als leverancier van onderdelen en vertegenwoordigt men verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar. Truck & Trailer is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heijen, Lochem, Winschoten en Zwolle.

logo DAF TrucksDe overname past binnen de strategie van Truck & Trailer om haar netwerk verder uit te bouwen. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen haalt Truck & Trailer Groep onder andere expertise binnen op het gebied van het in- en verkopen van truckoccasions.