Prachtige IVECO S-WAY 6x2 voorloopas trekker voor Aarnink en Ooms in Emmeloord

Giessen, 17 maart 2022

Aarnink en Ooms Loon-transportbedrijf handelsonderneming heeft onlangs een erg fraaie IVECO S-WAY in ontvangst mogen nemen. Deze stoere S-WAY wordt voor verschillende werkzaamheden, voornamelijk in de agrarische sector, ingezet.

Aarnink en Ooms is een florerend loon- transportbedrijf in Emmeloord. Het bedrijf is gestart nadat de twee ZZP’ ontdekte dat ze door hun beide verschillende disciplines te combineren een totaal product konden leveren aan hun klanten. Dit bleek goed te werken. Na verschillende overnames is het bedrijf snel gegroeid tot het mooie bedrijf wat het nu is. Aarnink en Ooms is voornamelijk actief met loonwerk en de verkoop van mest. Daarnaast is Aarnink en Ooms ook actief in het transport, voornamelijk agrarisch. Ze hebben door de transport activiteiten inmiddels een behoorlijk wagenpark om hun klanten te bedienen. En het einde is nog zeker niet in zicht.

Als agrarisch bedrijf heeft Aarnink en Ooms ook verschillende landbouwvoertuigen, er zijn vooral veel New Holland voertuigen bij Aarnink en Ooms. New Holland is onderdeel van de CNH group, waar IVECO ook onderdeel van is. Reden genoeg voor Aarnink en Ooms om voor een nieuwe vrachtwagen, IVECO te overwegen. Na een week met een demo gereden te hebben, was de chauffeur enthousiast. Ook de directie was tevreden over de performance en daarmee was de eerste order een feit.

Door zijn 480pk sterke 11 liter motor, is de nieuwe S-WAY van Aarnink en Ooms relatief licht en beschikt deze over meer dan genoeg vermogen voor de zware vrachten. Omdat de S-WAY voor veel verschillende werkzaamheden kan worden ingezet, is er gekozen voor een hefbare, gestuurde voorloopas. Daarnaast is de S- WAY ook voorzien van een hydrauliekset die specifiek geschikt voor een oplegger met een walkingfloor. Deze compacte TK set neemt weinig ruimte in, en past daardoor mooi aan het chassis.

Met de felle gele kleur en de zwarte accenten is het opvallende verschijning geworden die naadloos tussen de andere voertuigen past. Ook de Alcoa Durabright-velgen zorgen voor een mooie uitstraling, daarnaast zijn deze ook lichter dan stalen velgen wat zorgt voor meer laadvermogen. Dankzij verstralers en werklampen kan de chauffeur ook ’s nachts goed te werk in de polder.

IVECO NLS en Vika Bedrijfswagens wensen Directie en medewerkers van Aarnink en Ooms veel plezier en veilige kilometers met deze stoere S-WAY!

Over Iveco
Iveco ontwerpt, maakt en verkoopt een uitgebreid gamma lichte, middelzware en zware bedrijfswagens, off-road trucks, stads- en streekbussen en touringcars, evenals speciale voertuigen voor bijvoorbeeld brandbestrijding Iveco telt meer dan 25.000 werknemers en heeft 24 productiefaciliteiten in 11 verschillende landen, waar gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technologieën die in 6 onderzoekscentra zijn ontwikkeld. Behalve in Europa is de onderneming ook actief in China, Rusland, Australië en Latijns-Amerika. Dankzij meer dan 5.000 servicepunten in ruim 160 landen kunt u overal ter wereld waar een Iveco voertuig aan het werk is, rekenen op een adequate technische ondersteuning.