Daimler Truck sluit een bijzonder jaar af

24 december 2021

Voor je het weet is er een jaar voorbij. En wat voor een jaar. Na meer dan een eeuw onder hetzelfde dak met Mercedes-Benz personenwagens, zijn we nu zelfstandig op weg als Daimler Truck. Een onafhankelijk truckbedrijf met de volle focus op waar we goed in zijn: trucks. Het komend jaar is Year One, waarin we ons zullen moeten bewijzen. 2022 heeft genoeg om naar uit te kijken!

Een terugblik op 2021
Afgelopen 2021 was natuurlijk ook het jaar van maar liefst drie nieuwe introducties. De nieuwe Actros F is dankzij een praktische en functionele uitrusting een truck die uitstekend presteert in elke omgeving. Onze eerste volledige elektrische truck, de eActros is duurzaam, toekomstgericht, gedreven door innovatie en stil. Tot slot was er de nieuwe Actros L die met ontspannen rijden, efficiënter werken en een comfortabele cabine een nieuwe definitie is van een premium truck.

Wij wensen u prettige feestdagen
Voor 2022 hebben we meer dan voldoende spannende, leuke en bijzondere plannen. Daar houden we u van op de hoogte via onder meer deze weg. Maar voor het zover is, willen we u allereerst prettige feestdagen toewensen. Ook al zijn de omstandigheden niet ideaal, we hopen dat het voor u toch een feestelijke aangelegenheid wordt. Tot volgend jaar!