Nieuwe Daily: het slimme voertuig dat de business van de klant toekomstbestendig maakt

Giessen, 2 juni 2021

IVECO introduceert de nieuwe Daily Air-Pro-familie, met de unieke intelligente pneumatische ophanging met slimme elektronische bedieningselementen - een primeur in de industrie - die het rijcomfort verbetert, de bestuurder en de lading van het voertuig beschermt en zich aanpast aan de vereisten van de missie.

De nieuwe Daily tilt connectiviteit en samenwerking naar een nieuw niveau met de IVECO Driver Pal en de Amazon Alexa-spraakopdrachten. De IVECO Driver Pal stelt de bestuurder in staat om te communiceren met het voertuig en met de bestuurdersgemeenschap via spraakopdrachten, wat een veiligere, stressvrije, comfortabele rijervaring oplevert.

De state-of-the-art motortechnologie en het nabehandelingssysteem zorgen ervoor dat de volledige Euro 6-D Final en Euro VI-E in reële omstandigheden en voor de levensduur (Conformity Factor =1) vóór de regelgeving worden nageleefd. De geoptimaliseerde 2,3-liter motor levert tot 6% brandstofbesparing en verbetert de veelzijdigheid van de Daily met een koppeltoename tot 15% voor veeleisende toepassingen.

 

Turijn, 1 juni 2021

IVECO presenteerde de nieuwe Daily aan haar dealernetwerk en de internationale pers tijdens een live digitaal evenement gestreamd op haar IVECO Live Channel platform. De nieuwste evolutie van de Daily-familie van lichte bedrijfsvoertuigen slaat een nieuwe weg in en introduceert nieuwe adaptieve en intelligente oplossingen die interactie en samenwerking met de bestuurder en eigenaar naar een nieuw niveau brengen, waardoor het voertuig een echte metgezel wordt in zakelijk succes.

Thomas Hilse, IVECO Brand President, zei: "Met de nieuwe Daily gaan we naar het volgende niveau. Het biedt een niveau van innovatie zonder equivalent op de markt. Het brengt het beste comfort en veiligheid aan boord, buitengewone flexibiliteit en missiegerichtheid, samen met een aanzienlijke TCO- reductie en een voortdurend groeiende portfolio van IVECO ON-diensten. Voor ons bij IVECO is verbetering een eindeloos proces – wanneer we één doel bereiken, gaan we meteen aan de slag met het volgende. We stoppen nooit."

Iveco S.p.A.
Via Puglia 34 10156 Turijn, Italië www.iveco.com

Over Iveco
IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., wereldspeler op het vlak van investeringsgoederen met notering op de beurs in New York (NYSE: CNHI) en op de Italiaanse beurs (Mercato Telematico Azionario MI: CNHI). IVECO ontwerpt, fabriceert en commercialiseert een breed gamma van lichte tot zware commerciële voertuigen en off-road voertuigen.
Het uitgebreide gamma van het merk omvat de Daily, een voertuig in het 3,3 tot 7,2 ton segment, de Eurocargo van 6 tot 19 ton en in het zware segment boven 16 ton, het IVECO WAY-gamma met de on-road IVECO S-WAY, de off-road IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY voor lichte off-roadopdrachten. Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra off-roadtrucks, starre en gelede dumpers en speciale voertuigen.
IVECO stelt wereldwijd bijna 21.000 personen te werk met productie-eenheden in 7 verschillende landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika waar voertuigen gemaakt worden volgens de meest geavanceerde technologie. 4,200 verkoop- en service punten in 160 landen garanderen technische ondersteuning waar ook de voertuigen aan het werk zijn.

Zie voor het volledige bericht: IVECO nieuw Daily