De IVECO Driver Pal: IVECO’s vocale en digitale “Driver Companion” aan boord gebouwd op Amazon Web Services en Amazon Alexa

Giessen, 2 juni 2021


Night Driving
Night DrivingHet geavanceerde project van IVECO, gebouwd op Amazon Web Services (AWS), zet nieuwe normen in innovatieve diensten voor chauffeurs door een spraakgestuurde vaardigheid te introduceren via Amazon Alexa.

IVECO Driver Pal, de nieuwe Driver Companion die bestaat uit de MYIVECO- en MYCOMMUNITY- vaardigheden, stelt de bestuurder in staat om zijn digitale leven aan boord te brengen en te communiceren met zijn voertuig en de chauffeursgemeenschap door spraakopdrachten via Amazon Alexa, wat zorgt voor een comfortabele, veiligere en stressvrije rijervaring.

De IVECO Driver Pal tilt connectiviteit naar een hoger niveau en biedt ook toegang tot het groeiende portfolio van IVECO ON-digitale diensten van het merk via spraakopdrachten, evenals het uitgebreide portfolio van Amazon Web Services en Amazon Alexa-functies.

Turijn, 1 juni 2021


Daily Manual Driving
IVECO lanceerde vandaag de IVECO Driver Pal, zijn baanbrekende vocale driver companion op zijn nieuwe Daily- en IVECO S-WAY voertuigen tijdens een live digitaal evenement voor zijn dealernetwerk en de internationale vakpers.
De IVECO Driver Pal is gebouwd met de ondersteuning van AWS Professional Services en wordt aangedreven door AWS Machine Learning, spraak-, beveiligings- en serverloze technologieën, waaronder Amazon Comprehend, Amazon DynamoDB, AWS Lambda, Amazon Translate, en maakt gebruik van Amazons Alexa cloudgebaseerde spraakservice om de ervaring van de bestuurder te verbeteren.

De oplossing biedt chauffeurs een nuttige spraak “Artificial Intelligence”-ervaring op de weg,waardoor het hun digitale leven aan boord kan brengen en met hun truck kan communiceren via spraakopdrachten.
De IVECO Driver Pal is ontworpen om de bestuurder te helpen zijn route en stops te optimaliseren en zich aan te passen aan gebeurtenissen onderweg door te vertrouwen op realtime informatie van de IVECO-chauffeursgemeenschap, IVECO-ondersteuningsdiensten en het web. Dit stelt hen in staat om secundaire taken uit te voeren, terwijl ze hun handen aan het stuur en hun ogen op de weg houden.

Iveco S.p.A.
Via Puglia 34 10156 Turijn, Italië www.iveco.com

Over Iveco
IVECO is een merk van CNH Industrial N.V., wereldspeler op het vlak van investeringsgoederen met notering op de beurs in New York (NYSE: CNHI) en op de Italiaanse beurs (Mercato Telematico Azionario MI: CNHI). IVECO ontwerpt, fabriceert en commercialiseert een breed gamma van lichte tot zware commerciële voertuigen en off-road voertuigen.
Het uitgebreide gamma van het merk omvat de Daily, een voertuig in het 3,3 tot 7,2 ton segment, de Eurocargo van 6 tot 19 ton en in het zware segment boven 16 ton, het IVECO WAY-gamma met de on-road IVECO S-WAY, de off-road IVECO T-WAY en de IVECO X-WAY voor lichte off-roadopdrachten. Daarnaast bouwt het merk IVECO Astra off-roadtrucks, starre en gelede dumpers en speciale voertuigen.
IVECO stelt wereldwijd bijna 21.000 personen te werk met productie-eenheden in 7 verschillende landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika waar voertuigen gemaakt worden volgens de meest geavanceerde technologie. 4,200 verkoop- en service punten in 160 landen garanderen technische ondersteuning waar ook de voertuigen aan het werk zijn.

Voor het volledige bericht ziez: Iveco Driver Pal