Het Wow-Effect!!

Tilburg, 29 januari 2021

Wow! Wat een uniek MAN exemplaar is deze truck. Normaal blinken de nieuwe trucks van MANA Bedrijfswagens altijd tijdens de afleveringen aan de klant, maar zoals deze hebben we ze nog niet vaak gezien. Een werkelijk uniek exemplaar voor Natasja en Mario van der Beek uit Zevenbergschen Hoek. Deze truck is werkelijk een eyecatcher op de weg!

“Natasja en Mario hebben eind 2020 hun DAF bij ons ingeruild op de nieuwe MAN TGX 18.510 BLS. De doorslag gaf het allernieuwste MAN model, de diverse veiligheidssystemen en het verbruik van minstens 1 op 5. Duidelijk was meteen; deze nieuwe MAN moet nog unieker en specialer worden dan de vorige!”, aldus accountmanager Pascal Mrowiec van MANA Bedrijfswagens. “En met een resultaat wat er mag wezen. Deze nieuwe MAN truck is werkelijk een plaatje geworden!”

De beroemde specialpaint-artiesten Marcel en Willeke, eigenaren van ‘MW Designs’ in Schijndel, hebben deze truck een meer dan opvallend uiterlijk gegeven. Geheel naar wens van Natasja is de fotorealistische zonsopkomst, geïnspireerd op de akkers van Zevenbergschen Hoek, gecombineerd met licht gespoten paarse striping. De vrachtwagen is volledig met de hand geairbrushed en aan ieder detail is gedacht. De zonneklep is speciaal ontworpen door ‘Van der Heijden Truckstyling’ uit Boxtel. Hier zijn de LED-verstralers verwerkt in de zonneklep zodat de stroomlijn behouden kon worden. De zonneklep is opgenomen in het airbrush-design zodat deze één is geworden met de vrachtwagen.

Samen met MANA Bedrijfswagens zijn alle denkbare opties geselecteerd om deze truck completer dan compleet te maken. Met alle mogelijke veiligheidssystemen en de optie om in de toekomst 100% biologische diesel te kunnen tanken is Van der Beek Transport klaar voor de toekomst. MANA verzorgde de finishing touch door de op- en inbouw van alle accessoires.

En hij is af! Wow! Klaar om vandaag afgeleverd te worden. Uit handen van Pascal ontvangen de zéér tevreden Natasja en Mario de sleutels van hun nieuwe vrachtwagen. Met deze truck zal het hun zeker niet ontbreken aan aandacht op en langs de weg en gaan ze vele mooie en zuinige kilometers tegemoet. Maar ook het comfort, rijgedrag, connectiviteit en een ergonomische bediening zijn bij deze MAN TGX een aangename bijkomstigheid, want deze truck werd niet voor niets uitgeroepen tot Truck of the Year 2021.

Natasja en Mario hebben een VOF genaamd Van der Beek Internationaal Transport in Zevenbergschen Hoek en rijden voor DSV Road Nederland te Dordrecht.

logo MAN Truckslogo MAN TrucksVoor een uniek exemplaar bent u als zelfstandige bij MANA Bedrijfswagens aan het juiste adres. MANA is gevestigd in Breda, Den Bosch, Goes, Roosendaal en Tilburg en is dealer van MAN en verkoopt en levert nieuwe en jong gebruikte trucks en bedrijfswagens. Daarnaast is MANA Bedrijfswagens Volkswagen Service Partner.