Aluned B.V. vernieuwd en groeit verder door IVECO S-WAY

Giessen, 4 december 2020

Om de aanhoudende groei van het bedrijf kracht bij te zetten heeft Aluned B.V. onlangs een prachtige IVECO S-WAY in gebruik genomen. Na de levering van drie BE-Trekkers, een gesloten bestelwagen, een Daily bakwagen en een Stralis, zet Aluned uit Zwijndrecht nu de volgende stap bij de vernieuwing van haar wagenpark.
Aluned B.V. is gespecialiseerd in het produceren en leveren van aluminium producten en profielen in de Benelux. Het is de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een van de grootste aluminiumleveranciers in Nederland. De nieuwe IVECO S-WAY draagt rechtstreeks bij aan de ontwikkeling van het bedrijf, doordat zij mede hierdoor puur maatwerk kunnen afleveren aan hun klanten. Door het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan standaard kwaliteitsproducten die tegen een scherpe prijs leverbaar zijn en de veelzijdigheid qua mogelijkheden, is Aluned dé ideale partner voor de woning- en utiliteitsbouw en tevens niet bouw gerelateerde bedrijven.

Chauffeurstruck pur sang
De IVECO S-WAY van Aluned is met recht een chauffeurstruck, omdat Marcel van der Knaap als chauffeur veel inbreng heeft gehad bij de vormgeving van zijn ‘thuis weg van huis’. De nieuwe trekker is volledig gespoten in de huisstijl van Aluned en door Dubbeldam Groep afgewerkt met blauwe accenten in de hoekschilden, de grill, koplamphoeken en de bumper. Marcel is ontzettend trots op het feit dat hij zijn IVECO S-WAY een finishing touch heeft mogen geven. Daar is hij zijn werkgever zeer erkentelijk voor. Rody Ong vult als Operationeel Directeur van Aluned hierop aan: “We hebben hem de vrijheid gegeven om zijn nieuwe truck naar wens samen te stellen. Het eindresultaat ziet er indrukwekkend uit! De passie en liefde voor de IVECO S-WAY straalt er van af.”
Uit ervaring kan Marcel van der Knaap vertellen over de verschillen tussen de Stralis en zijn opvolger: “De IVECO-cabine is geluidsarmer geworden. Daarnaast is het dashboard overzichtelijker en is de daklijn minder scherp, waardoor je beschikt over meer opbergruimte en stahoogte. Bovendien werkt de HI-TRONIX 12-traps geautomatiseerde versnellingsbak nog efficiënter samen met alle rijassistentiesystemen.” De IVECO S-WAY is voorzien van een Cursor 11 motor met 460 pk, lederen stoelen met ventilatie & verwarming en een Hi-Connect infotainmentsysteem inclusief TomTom trucknavigatie.

Ambassadeur
Bijna het volledige wagenpark van Aluned bestaat uit IVECO’s. Rody Ong: “De samenwerking met IVECO Schouten is standvastig en verloopt probleemloos. De medewerkers van de IVECO-dealer acteren en reageren snel, zodra dit nodig is. Bovendien staan zij altijd voor ons klaar, waardoor wij zeer tevreden zijn over het partnerschap met IVECO Schouten. Mede door de goede relatie met Rob Luijckx (Verkoper van IVECO Schouten Alblasserdam), de uitstekende prestaties van de Stralis en de komst van een nieuwe generatie langeafstandsvrachtwagen, was het voor ons een logische stap om een IVECO S-WAY aan te schaffen. We zijn zelfs zó tevreden met onze IVECO’s dat wij niet eens gekeken hebben naar andere opties. Door de komst van onze IVECO S-WAY kunnen we onze ontwikkeling verder doorzetten.”