Feestelijke aflevering 50ste DAF bij Bos Dynamics

Eindhoven, 16 november 2020


Een trotse Cor-Albert Bos met verkoper Marijn Bos van Bakker Bedrijfswagens en Michiel Kuijs van DAF Nederland
Twee jaar na de 40ste heeft Bos Dynamics in Ede nu de 50ste DAF in gebruik genomen. Die maakt deel uit van een order van acht nieuwe DAF’s, die inmiddels zijn geleverd door DAF-dealer Bakker Bedrijfswagens. Het is best bijzonder dat de nog jonge onderneming – Bos Dynamics is opgericht in 2011 - in zo’n korte tijd op dit aantal DAF’s zit en dat nu andermaal is gekozen voor dit merk. Dat is in hoge mate te danken aan de vergaande service en support van dealer Bakker en DAF Nederland.
“Ik vind dat je op elkaar moet kunnen rekenen in goede, maar ook lastige tijden en dat kan ik bij DAF”, zegt Cor-Albert Bos, directeur van Bos Dynamics. “Lange termijn partnership staat bij DAF duidelijk centraal. Juist bij het oplossen van technische issues komt dat tot uiting. De mensen bij DAF, zowel bij de dealer als de fabrikant, spannen zich in voor een gedegen oplossing vanuit het besef dat service het belangrijkste aankoopargument is voor transportondernemers. Voor ons geldt dat zeker. Om die reden hebben we voor al onze DAF’s ook een onderhoudscontract afgesloten. Dat noemen wij een geen-gezeur-overeenkomst.”

De aflevering van de acht nieuwe DAF’s met daarin de 50ste heeft zich op feestelijke wijze voltrokken. De aanwezigheid van Directeur DAF Nederland, Michiel Kuijs, gaf deze mijlpaal extra glans. Bos: “Dat waarderen wij. Het schetst de betrokkenheid nog eens extra. Het is een onderscheidende factor van dit merk en vooral van de mensen die erachter staan.”


Cor-Albert Bos en Marijn Bos (geen familie) voor de 50ste DAF van Bos Dynamics
Uitbreiding wagenpark vanwege groei speciaal transport
De aflevering betreft een drietal DAF CF 450 4x2 trekkers, een DAF CF 450 6x2 bakwagen, een DAF XF 480 4x2 met Super Space Cab en drie DAF XF 480 6x2 trekkers met Space Cab. Uitbreiding is nodig omdat het werkaanbod blijft stijgen bij Bos Dynamics. Het bedrijf is gespecialiseerd in transport van buitenmaatse goederen. Dat zijn bijvoorbeeld grote garagedeuren of flinke kozijnen. Bos: “Juist hier zit bij ons de groei. Het geeft aan dat specialisme in deze tijd belangrijk is. Het gaat om de meerwaarde die je dan biedt en die is dan belangrijker voor je klant dan louter een zo laag mogelijke prijs.”

Het werkgebied omvat Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. “Goede service, een hoge kwaliteit van dienstverlening en korte lijnen staan centraal binnen onze jonge onderneming”, aldus Bos. “Klanten rekenen erop dat wij de materialen op tijd en schadevrij op bouwplaatsen afleveren.” Bos Dynamics heeft de beschikking over een uitgebreid wagenpark. Dat bestaat uit 85 trucks (waarvan 60 in eigen beheer), 100 opleggers en 50 kooiapen. Die zijn dagelijks inzetbaar. Sinds enige jaren is het bedrijf gevestigd in een nieuw pand in Ede, dat in juli 2017 in gebruik is genomen.’logo DAF Trucks