IVECO lanceert nieuwe ontwerptool voor de S-WAY

Giessen, 13 november 2020

IVECO gaat plankgas door op de weg die de S-WAY heeft ingezet en lanceert een nieuwe ontwerpapplicatie onder het motto ́Drive The Online Way ́. Samen met alle ontwerpers zorgt IVECO NLS voor een online roadshow die non-stop verder gaat.

Al meteen vanaf de introductie maakt de IVECO S-WAY veel tongen los. Zo hebben veel chauffeurs en transportondernemers reeds kennisgemaakt met de prachtige truck tijdens evenementen als Truckstar Festival, Mega Trucks Festival en de IVECO Ride & Drive dagen. Dat evenementen nu niet door kunnen gaan, is voor IVECO NLS geen reden om mensen geen kennis meer te laten maken met de S-WAY. Op www.ontwerpjouwiveco.nl kan iedereen kennismaken met de truck, zonder hiervoor ook maar één stap naar buiten te zetten.

Online roadshow
Door bij iedereen creativiteit tot leven te brengen wil IVECO een online roadshow creëren. Een ontwerp spreekt namelijk gelijk ter verbeelding en een afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden.

In een handomdraai kan iedereen een IVECO S-WAY ontwerpen in de stijl en kleuren van zijn/haar (favoriete) bedrijf. Van de grille en de bumper tot de zonneklep, als creatieveling kun je alles de gewenste kleur geven. De IVECO S-WAY kun je helemaal naar wens vormgeven en presenteren. Voeg diverse accessoires en een bedrijfsnaam toe, en kies een passende achtergrond voor jouw ‘thuis weg van huis’.

Ontwerpers kunnen via Facebook en Instagram meedoen aan deze online roadshow, door het ontwerp te delen met de hashtag #OntwerpJouwIVECO.