BEST Trucks start met DAF Used Truck Centers in Barendrecht en Oude-Tonge

Barendrecht, juli 2020


Best Trucks Barendrecht
Om nog beter in te kunnen spelen op de toenemende klantenvraag en de huidige economische omstandigheden, start BEST Trucks in de vestigingen Barendrecht en Oude-Tonge met een DAF Used Truck Center. Hier vertegenwoordigt men het First Choice label van DAF Trucks, voor jonge gebruikte modellen van het merk. Dit kwaliteitskeurmerk is bestemd voor DAF’s jonger dan vijf jaar en met een kilometerstand van maximaal 600.0000 kilometer. Trucks waarvan de samenstelling, leverings- en onderhoudshistorie volledig bekend zijn binnen de DAF-organisatie. Het zeer diverse occasion-aanbod varieert van de DAF LF en CF tot de XF, met diverse moderne aandrijflijnen en cabinevarianten. De bakwagens bieden keus uit diverse opbouwen. BEST Trucks beschikt in de genoemde vestigingen over meerdere van deze volledig gegarandeerde bedrijfswagens, maar kan op klantenwens ook snel over de elders binnen de DAF-organisatie aangeboden First Choice modellen beschikken. In alle gevallen geeft men op de aangeboden DAF’s inclusief de gemonteerde originele opties en jonger dan vier jaar, die voldoen aan de strenge 200 punten controle, een jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Op de gebruikte DAF-modellen tussen 4 en 5 jaar oud met hooguit 600.000 kilometer op de teller, gaat de levering bij BEST Trucks gepaard met een garantie van 12 maanden op de aandrijflijn.


Best Trucks Oude Tonge
“In deze best wel uitdagende tijd vragen onze relaties regelmatig naar een goede -lees betrouwbare- jonge gebruikte DAF. Dat kan een trekker zijn, maar ook een bakwagen voor de stedelijke distributie of bijvoorbeeld een ADR-uitvoering ”, legt Jean-Paul Punt van BEST Trucks uit. “Met onze nieuwe DAF Used Truck Centers beschikken wij nu ook over een gevarieerd aanbod bedrijfsauto’s van ons huismerk, waarvan de volledige geschiedenis bekend is. Op die manier kunnen wij onze relaties en andere geïnteresseerden altijd volledig informeren over de betreffende modellen. Jong gebruikte DAF’s, die door de technisch specialisten in onze vestigingen volledig zijn gecontroleerd, waar nodig onderhouden en bedrijfsklaar gemaakt. Groot voordeel is dus dat je ziet wat je koopt en dat een dergelijk voertuig ook direct inzetbaar is. Mochten er nog specifieke wensen met betrekking tot de techniek of uitvoering zijn, kunnen wij die uiteraard snel en in eigen huis bij BEST Trucks met dezelfde waarborgen realiseren. Naast de genoemde First Choice DAF-waarborgen, kunnen wij op deze DAF’s uiteraard ook alle gebruikelijke services met betrekking tot onderhoud, reparatie, financiering, verzekering, leasing enzovoorts aanbieden. Tevens is de vaak geroemde en wijdverbreide DAF Serviceverlening op deze voertuigen van toepassing. Voordeel van een jong gebruikt DAF-model is uiteraard dat wat ze in jargon noemen ‘de kop er af is’. De prijs is dus aantrekkelijker dan van een nieuwe, zonder dat je inboet op betrouwbaarheid, de moderne techniek, het chauffeurscomfort en de inzetmogelijkheden. En hoewel de keus momenteel best groot is, kan het voorkomen dat het model dat de klant voor mogen heeft er niet tussenstaat. Uiteraard gaan wij dan binnen het erkende DAF-netwerk op zoek naar een passende oplossing voor die transportvraag met een betrouwbaar DAF-product”, besluit Jean-Paul Punt.

logo DAF TrucksGeïnteresseerden kunnen het beste hun wensen kenbaar maken via usedtrucks@besttrucks.nl of via mail/telefoon een afspraak met de BEST Trucks verkoopadviseur maken. Deze zal dan direct reageren en op een door de RIVM goedgekeurde manier met de betrokken ondernemer in contact treden, een afspraak maken en de opties voorleggen. Om zo op korte termijn een nu bestaande transportvraag passend en vertrouwd in te vullen met een jong gebruikte DAF.