Transportbedrijf Verhoef gaat met fraaie IVECO S-WAY de weg op

Giessen, 9 juli 2020

Vol trots gaat Transportbedrijf Verhoef met een prachtige IVECO S-WAY de weg op in de regio Utrecht. De nieuwe trekker van het bedrijf uit Maarssen beschikt over 460 pk met een zuinige Cursor 11 motor en een Hi-Tronix geautomatiseerde 12-trapsversnellingsbak. De goede begeleiding bij het aankoopproces vanuit IVECO Schouten Utrecht, de snelle levering van de truck en het feit dat zij met een nieuw product de weg op kunnen, gaven de doorslag voor Transportbedrijf Verhoef.

Robin Verhoef, Directeur van Transportbedrijf Verhoef, maakte voor het eerst kennis met de IVECO S-WAY tijdens de Ride & Drive dagen. Hij werd toen positief verrast, omdat hij onder de indruk raakte van de rijeigenschappen. IVECO Schouten Utrecht heeft daarnaast een week lang een demotruck beschikbaar gesteld voor Transportbedrijf Verhoef, zodat hij en zijn chauffeurs wat langer achter het stuur konden kruipen. Robin vertelt hierover: “De chauffeurs die ermee gereden hebben waren net als ik erg enthousiast over de IVECO S-WAY. Dat maakte de keuze voor een nieuwe vrachtwagen een stuk makkelijker. Hij functioneert meer dan naar behoren en het is een fijne wagen om de weg mee op te gaan!”

Distributie van bouwmaterialen
De IVECO S-WAY wordt specifiek ingezet in de bouwmaterialen distributie en gaat rijden voor onder andere Stiho, een groothandel die diverse bouwmaterialen aanbiedt aan bouwend Nederland. De nieuwe truck wordt gestationeerd op de locatie in Utrecht. Dit is het start- en eindpunt voor de chauffeurs.

Uitgedoste IVECO S-WAY
De IVECO S-WAY van Transportbedrijf Verhoef trekt veel bekijks op de Nederlandse wegen en veel chauffeurs wuiven dan ook met bewondering naar de chauffeur in de uitgedoste IVECO S-WAY.
De nieuwe vrachtauto van Transportbedrijf Verhoef is voorzien van een mooie lichtbak en zwaailampen op het dak. Robin Verhoef vertelt hierover: “We zijn enorm trots op onze nieuwe truck! Het is een beer van een auto en een écht visitekaartje voor ons bedrijf. Daarnaast staan we versteld van alle positieve reacties die we uit alle hoeken hebben ontvangen. De IVECO S-WAY voldoet aan alle verwachtingen. Bovendien vinden wij het gaaf dat onze IVECO S-WAY als een van de eerste een beetje uitgedost de weg op gaat in Nederland.” Robin Verhoef is tevens tevreden met het spuitwerk. Zelfs de dieseltanks zijn in de blanke lak gespoten, zodat deze langer mooi blijven. “Het is een schitterende truck!”

IVECO Schouten & Transportbedrijf Verhoef
Ruim 90 jaar actief is Transportbedrijf Verhoef al actief in de distributie bouwmaterialen en aanverwanten zaken. Dit doen zij door heel Nederland. Het beschikt over een wagenpark met vijftien vrachtwagens, waarvan nu drie IVECO’s door de komst van de IVECO S-WAY. Achter de nieuwe truck hangt een trailer met een meeneemheftruck, zodat zij alle materialen gemakkelijk in en uit kunnen laden. Het vertrouwen tussen IVECO Schouten (Utrecht) en Transportbedrijf Verhoef is groot en wederzijds.Robin Verhoef: “Tijdens het aankoopproces zijn we perfect begeleidt door hen. Steef van Vulpen, Verkoopadviseur bij IVECO Schouten Utrecht vult hierop aan: “We zijn trots dat een trouwe, tevreden IVECO-rijder als Transportbedrijf Verhoef wederom voor een nieuwe IVECO kiest. Daarnaast zijn we natuurlijk apetrots dat zo’n mooie wagen in de regio Utrecht rijdt.”