Nouwens Transport Breda BV zorgt voor reuring door twee stuks IVECO S-WAY

Giessen, juni 2020

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van hun vloot met twee stuks IVECO S-WAY. IVECO Schouten Etten-Leur is enorm trots op het feit dat het alsmaar groeiende Bredase transportbedrijf nu ook voor het grotere segment heeft gekozen voor IVECO. Het is ooit begonnen met een Daily en inmiddels rijden er al een tiental IVECO bedrijfswagens met succes op de weg.
Investeren in vooruitgang, dat is wat Nouwens Transport blijft doen. Dennis Nouwens vertelt als directeur enthousiast over de nieuwe aanwinsten voor zijn bedrijf: “We zijn trots dat we met een nieuw product op de weg rijden. Dit is goed voor onze uitstraling naar iedereen om ons heen. Je wilt blijven uitstralen dat je als bedrijf volop investeert in de toekomst. We willen natuurlijk voorop lopen als het gaat om Euro-6 milieu zuinige wagens en nieuwe technieken. De twee IVECO S-WAY’s zorgen voor reuring, omdat Nouwens met IVECO gaat rijden. Mensen merken op dat wij nu voor het eerst in het zware segment met IVECO gaan rijden. Dit geeft een lekker gevoel!”

Enthousiast over de IVECO S-WAY
De IVECO S-WAY’s met een 11-liter Cursor 11 motor met 460 pk vallen ook bij de chauffeurs in de smaak. Dennis Nouwens vertelt hierover: “Ik heb louter positieve reacties ontvangen op onze nieuwe trucks. Onze chauffeurs zijn onder de indruk van de IVECO S-WAY door haar strakke uitstraling. Daarnaast hebben de nieuwe werkpaarden van Nouwens Transport een heel mooi aangezicht. Bovendien zijn zij zeer te spreken over de cabine waarin zij veel ruimte in hebben.” De chauffeurs beschikken over alle comfort aan boord door een onder de cabine geïntegreerde standairco en standkachel, een lucht geveerde chauffeursstoel en een draaibare bijrijdersstoel, waardoor zij met een comfortabel gevoel de weg op gaan.

Fijne samenwerking met IVECO Schouten
Dennis Nouwens spreekt namens Nouwens Transport over een fijne samenwerking met IVECO Schouten Etten-Leur. “Jeroen Poppelaars staat als Salesmanager dag en nacht voor je klaar. Zijn jarenlange inzet heeft voor een doorslaggevende factor gezorgd. Wij worden altijd snel en adequaat geholpen. Dat is voor ons heel belangrijk, omdat we zo snel mogelijk weer op de weg willen rijden.” Jeroen Poppelaars vult als Sales Manager bij IVECO Schouten Etten-Leur hierop aan: “In december vorig jaar verhuisde Nouwens Transport naar een nieuwe locatie in het hart van Breda met een groot oppervlak van 32.000 m2. Een dag vóór de officiële oplevering ben ik naar Dennis Nouwens gegaan met een ‘Nouwens-NAC-Breda’ tafelvoetbalspel. Daarna zijn we in gesprek gegaan en hebben zij gekozen voor twee stuks IVECO S-WAY.”

Nouwens Transport
Het Bredase transportbedrijf is gespecialiseerd in het transporteren van farmaceutische goederen, high-tech producten, medische middelen en hoogwaardige levensmiddelen. Daarnaast bieden zij richting hun klanten ook een dagelijkse 24-uursdienst voor het transport van goederen naar het Verenigd Koninkrijk. Nouwens Transport heeft een divers en multifunctioneel wagenpark, waarmee het anno 2020 een omzet van circa 14 miljoen per jaar draait. Met bijna 140 medewerkers in dienst en circa 80 trekkende eenheden is het een grote speler in West-Brabant. Door de uitbreiding van het wagenpark met twee IVECO S-WAY’s groeit Nouwens Transport verder en hier maakt IVECO Schouten Etten-Leur graag onderdeel van uit. De nieuwe IVECO’s gaan 140.000 kilometer per jaar rijden en worden ingezet op de middellange afstanden voor transportactiviteiten in de Benelux, Frankrijk, Engeland en Duitsland.