FSA Transport is trotse eigenaar van IVECO S-WAY

Giessen, april 2020

Als eigenaar van FSA Transport is Farshid Shaker Ardekani enorm trots dat zij nu met een IVECO S- WAY gaan rijden. Hierdoor heeft FSA Transport een prachtig, nieuwe visitekaartje op de weg. Na de uitbreiding van het wagenpark bestaat deze vanaf nu uit vier wagens. Het transportbedrijf uit Maassluis heeft voor de IVECO S-WAY gekozen op basis van de goede ervaringen met de IVECO Stralis die zij met succes hebben lopen.

IVECO Schouten Spijkenisse levert eerste IVECO S-WAY af bij FSA Transport en daar is iedereen binnen de vestiging beretrots op! Edwin van der Poel vertelt als Rayonmanager Sales graag over de fijne werkrelatie met het transportbedrijf: “We hebben al vijf jaar fijn contact met FSA Transport, waardoor we Farshid hebben uitgenodigd voor de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen in Etten-Leur. Daar heeft hij voor het eerst kennisgemaakt en is hij enthousiast geworden over de uitstraling van de truck. Vanuit daar is het balletje verder gaan rollen en hebben we onze samenwerking verder uitgebreid. Farshid vult aan: “De voorkant/het gezicht van de truck is helemaal veranderd in vergelijking met het vorige model. Alle vooruitgangen die zijn geboekt hebben er onder andere toe geleid dat we nu met de IVECO S-WAY gaan rijden. Ik blijf onder de indruk en heb veel vertrouwen in onze nieuwe truck, want deze ziet er indrukwekkend uit!”

Compleet uitgerust model af-fabriek
FSA Transport heeft gekozen voor een IVECO S-WAY uit voorraad die voorzien is met 460 pk. Deze wordt ingezet voor lange ritten op en neer richting Frankrijk, Duitsland en België. De internationale uitvoering, een 4x2 trekker met een AS-cabine, gaat specifiek gebruikt worden voor voornamelijk containervervoer. De IVECO S-WAY met ZF Hi-Tronics 12-traps geautomatiseerde versnellingsbak is volledig uitgerust met twee bedden en een Hi-Connect infotainmentsysteem inclusief TomTom trucknavigatie. Daarnaast is de truck uitgevoerd met een onder de cabine geïntegreerde standkachel. Dit komt de aerodynamica ten goede, omdat deze niet meer op het dak is gemonteerd. Hierdoor verlaagt de luchtweerstand en vermindert het brandstofverbruik van de IVECO S-WAY tot wel drie procent.

Het visitekaartje van het bedrijf
Uit ervaring weet Farshid dat je met een IVECO zonder moeite 1.500.000 kilometers kan rijden. Mede hierdoor is hij enorm blij met zijn nieuwe aanwinst: “Ook in de huidige situatie blijven we investeren in nieuw materieel. Daarnaast voelt het enorm goed om te rijden met een IVECO! We zijn een erkend transportbedrijf en hebben graag de allernieuwste wagens op de weg rijden. Continu investeren we hierin. We willen blijven laten zien dat we met goed materieel rijden. De IVECO S-WAY is voor ons de juiste vervolgstap en bovendien een prachtig visitekaartje.

FSA Transport
Het transportbedrijf uit Maassluis is opgericht in 2010 en begonnen met het bezorgen van pakketten. FSA Transport heeft een snelle groei doorgemaakt en is inmiddels ook overgestapt naar het vervoeren van containers en pallets. Het bedrijf is ISO en NIWO gecertificeerd, omdat het waarde hecht aan een verantwoorde en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Het volledige wagenpark voldoet tevens aan de hedendaagse milieueisen en zijn EURO6 gekeurd.