Drie maal IVECO S-WAY voor Transportbedrijf Haumann BV

Transportbedrijf Haumann BV is sinds kort de trotse eigenaar van drie stuks IVECO S-WAY, geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens Venlo. Het transportbedrijf uit Well zet hiermee de succesvolle samenwerking met de IVECO-dealer verder voort met de intrede van de vierde generatie IVECO. De enthousiaste chauffeurs zijn zeer content met hun IVECO S-WAY die is voorzien van 480 pk.

Otto Peter spreekt als eigenaar van Transportbedrijf Haumann BV met trots over zijn nieuwe trucks: “Ik ben samen met Bart Broekmans, Verkoopadviseur bij CFG Venlo in Zolder geweest bij het FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix. Daar heb ik de wagens voor het eerst gezien en ik was gelijk onder de indruk. Daarnaast ben ik ook bij de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen in Venlo geweest, vanuit daar is het balletje gaan rollen en is deze deal tot stand gekomen.”

Lange samenwerking krijgt vervolg
Dat Charles Feijts Bedrijfswagens en Transportbedrijf Haumann kunnen bouwen op een fijne werkrelatie van ruim 30 jaar, blijkt uit het feit dat het transportbedrijf een gloednieuwe geladen walking floor trailer beschikbaar stelde voor de recente IVECO S-WAY Ride & Drive dagen in Venlo. Otto Peter: “Sinds 1989 rijden wij al met IVECO en we zijn zeer te spreken over de werkplaats bij CFG. Als het nodig is, dan kunnen we hen altijd bereiken, ze reageren altijd snel en denken probleemoplossend om ons te ontzorgen.” Het is voor Charles Feijts Venlo een waardering om weer drie stuks IVECO S-WAY bij een trouwe klant als Transportbedrijf Haumann te kunnen leveren.

Voorzien van alle comfort
De chauffeurs beschikken in de IVECO S-WAY over premium rijcomfort. Zo zijn de drie trucks van Transportbedrijf Haumann uitgevoerd met een onder de cabine geïntegreerde standairco, een standkachel, twee grote koelkasten inclusief vriesvak, een magnetron en Hi-Comfort luxe stoelen met verwarming en ventilatie. Daarnaast stappen ze ook een nieuwe wereld binnen van connectiviteit, door de aanwezigheid van het Hi-Connect infotainmentsysteem, inclusief achteruitrijcamera. De chauffeur beschikt hierdoor over TomTom trucknavigatie en staat tegelijkertijd in rechtstreekse verbinding met zijn fleetmanager. Door de data uit dit systeem heeft de fleetmanager van Transportbedrijf Haumann in realtime zicht op de actuele locatie, rij- en rusttijden, brandstofverbruik en de ‘gezondheid’ van de truck.

Transportbedrijf Haumann BV
Transportbedrijf Haumann is een heel divers en flexibel bedrijf, opgericht in 1960. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot hoogwaardig transportbedrijf, met een focus op de agrarische sector. Het beschikt over een vloot opleggers bestaande uit zeven tankwagens, vijfentwintig walking floor trailers en twee kippers, waarmee de chauffeurs voornamelijk ritten rijden binnen Nederland en richting Duitsland. Het vervoeren van meststoffen en los gestorte goederen is de belangrijkste bedrijfsactiviteit, waarbij de IVECO S-WAY’s met name worden ingezet voor het vervoeren van zware vrachten, waar ze de 480 pk goed voor kunnen gebruiken.