Bakker bedrijfswagen GROEP DAF dealer van het jaar 2020

Eindhoven, maart 2020

Een bovengemiddeld hoog marktaandeel met DAF in het eigen rayon, innovatief en creatief aan de weg timmeren en oog voor de toekomst. Een greep uit de kwalificaties die ertoe hebben geleid dat Bakker Bedrijfswagen Groep is uitgeroepen tot DAF Dealer van het Jaar 2020. Een van de grotere dealers met vestigingen in Midden- en Oost-Nederland. De Award is uitgereikt tijdens de Dealermeeting van DAF North West Europe (Benelux en Scandinavië).

“Vanzelfsprekend zijn we blij verrast maar ook trots op het binnenhalen van de titel dealer van het jaar 2020”, stelt Tom van de Mosselaar van Bakker Bedrijfswagen Groep. “We zien dit als een bevestiging van ons streven om de hoogste kwaliteit in alle opzichten te behalen. Het is een waardering voor al onze medewerkers die zich in onze Nederlandse vestigingen dagelijks inzetten om zo goed mogelijk te scoren. Deze titel is de kers op de taart en is een extra motivatie om hiermee verder te gaan in de toekomst. Al jaren scoren we goed en laten we zien dat we op een constant niveau presteren.”

Bakker Bedrijfswagen Groep heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Ederveen, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel, Utrecht en Winterswijk. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Bakker Groep en houdt zich als bedrijfswagenspecialist bezig met verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en het bieden van complete vervoersoplossingen en transportmiddelen voor diverse ondernemingen en opdrachtgevers.

Brede en strategisch goed doordachte aanpak
Kenmerkend voor Bakker Bedrijfswagen Groep is de brede en strategisch goed doordachte aanpak van sales en after sales. Michiel Kuijs, Managing Director DAF North West Europe: “Bakker Bedrijfswagen Groep is ambitieus en breed georiënteerd op de bedrijfswagenmarkt met de eigen Used Truck activiteiten, GINAF producten en vele werkplaatsspecialisaties.”

logo DAF TrucksOok de organisatie is bij Bakker Bedrijfswagen Groep prima voor elkaar. Kuijs: “Een goede club mensen op zowel commercieel als technisch vlak. Nieuw technisch personeel wordt actief geworven en opgeleid in een eigen Academy. Er wordt veel geïnvesteerd in medewerkers en opleiding en het is een bedrijf met een hoge medewerkerstevredenheid. En dat zie je terug in de resultaten. Een dealer om trots op te zijn.”