Mercedes-Benz Truckvlogger neemt kijkers mee door heel Europa

Nieuwegein, maart 2020

Avonturen van de Truckvlogger zijn te volgen op online Mercedes-Benz chauffeursplatform Roadstars

De introductievideo van de truckvlogger is nu te bekijken op RoadStars en op YouTube

Inmiddels is bekend dat Dennis Ton gekozen is tot dé Mercedes-Benz Truckvlogger. De chauffeur van Hoogwout Berging uit Oostzaan geeft in zijn video’s een uniek kijkje in het chauffeurs-leven op de weg. De vlog is vanaf nu te bekijken op HYPERLINK "https://roadstars.mercedes-benz.com/nl_NL/home.html" RoadStars en op YouTube.

Truckvlogger
Als chauffeur in het autotransport is voor hem geen dag hetzelfde, mede door de uiteenlopende opdrachtgevers van Hoogwout Berging: van hulpdiensten tot dealers en van alarmcentrales tot verzekeringsmaatschappijen. Bovendien komt de Truckvlogger in alle uithoeken van Europa voor de repatriëring van gestrande voertuigen van toeristen. Tijdens de vlogs maken kijkers van dichtbij kennis met de mooie momenten in het transport en de typische uitdagingen waar Dennis mee te maken krijgt.

RoadStars
RoadStars is het online chauffeursplatform van Mercedes-Benz Trucks. Hierop vinden liefhebbers niet alleen exclusieve acties, maar ook spannende reportages uit de hele wereld. Natuurlijk komt het hele scala aan amusement rondom trucks aan de orde: van actuele modellen tot klassieke oldtimers en van logistiek tot bouwtransport. Leden van de community kunnen deelnemen aan unieke events en hebben toegang tot exclusieve content. Het lidmaatschap is bovendien helemaal gratis.

Bekijk de eerste video van de enthousiaste Truckvlogger nu op Mercedes-Benz chauffeursplatform RoadStars en op YouTube.