Eerste IVECO S-WAY voor Kusters Logistics Services

Giessen, januari 2020

Het Eindhovense transportbedrijf Kusters Logistics Services heeft onlangs haar eerste IVECO S-WAY in ontvangst genomen. Dé specialist in niet-standaard transport gaat de vrachtwagen inzetten voor de distributie van revalidatiemiddelen in met name Nederland. Naast de IVECO S-WAY heeft Kusters Logistics Services ook nog bijna twintig Daily's in het wagenpark.

Gerjo de Brouwer vertelt als Manager bij Kusters Logistics Services enthousiast over de IVECO S-WAY:
“Vanaf de introductie in Madrid zijn we al onder de indruk.
Tijdens het FIA Truck Grand Prix in Zolder hebben we de IVECO S-WAY voor het eerst live gezien. Ter plekke
hebben we de beslissing genomen om een bestelling te plaatsen. Daarna zijn we ook naar de IVECO S-WAY Ride & Drive dagen geweest. We kregen daar de extra bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Deze nieuwe truck is een welkome aanvulling op onze vloot. Ook op de weg blijven we innoveren en we zijn daarom enorm trots op dit prachtige visitekaartje!”

Sterk collectief: IVECO & Kusters Logistics Services
Bert Mingels, Sales Area Manager bij IVECO NLS, is enorm trots op zijn eerste IVECO S-WAY aflevering. “Ik kijk met een fijn gevoel terug op de succesvolle samenwerking met Kusters Logistics Services. Alles hebben we goed afgestemd en er staat nu een nieuwe truck die volledig voldoet aan de wensen van de klant.”

Comfort en luxe in de IVECO S-WAY
“We hebben gekozen voor de ruime AS-cabine, zodat de chauffeur over meer dan voldoende comfort en leefruimte beschikt. In samenspraak met de chauffeur is de keuze op de IVECO S-WAY gevallen. Het is super mooi dat we nu in januari 2020 als een van de eerste bedrijven in Nederland met een IVECO S-WAY gaan rijden”, zo licht Gerjo de Brouwer verder toe.

Eindhovens familiebedrijf en logistieke dienstverlener
Met meer dan 50 jaar ervaring is Kusters Logistics Services een begrip in Eindhoven en een bedrijfspartner voor ieder denkbaar transport, in de Benelux, Europa en iedere uithoek van de wereld. Het vervoer over de weg, zee of door de lucht, wordt exact afgestemd op de wensen van de klant.

Takel- en bergingsactiviteiten waren de eerste bedrijfsactiviteiten, waarna Kusters Logistics Services is uitgegroeid tot een ‘One Stop Shopping’ organisatie op het gebied van transport, logistieke en facilitaire dienstverlening. Gerjo licht toe: “Waar het ene transportbedrijf stopt, gaan wij verder. 24/7 in de week zijn wij beschikbaar voor transport.”

Transport van revalidatiemiddelen
Kusters Logistics Services verzorgt het transport van revalidatiemiddelen naar zorgcentra, verpleegtehuizen en ziekenhuizen in de Benelux, in opdracht van producenten van revalidatiemiddelen. In de loop der jaren is Kusters Logistics Services uitgegroeid tot een van de grootste op het gebied van het distribueren van revalidatiemiddelen. “Vanwege de toenemende vergrijzing vindt er een uitbreiding plaats van het transport van revalidatiemiddelen, vandaar dat we er voor hebben gekozen om ons wagenpark uit te breiden met een IVECO S-WAY. We willen onze kwaliteit en service altijd blijven garanderen”, aldus Gerjo de Brouwer.