DAF sterk op Transport Compleet in Gorinchem

DAF is prominent aanwezig op Transport Compleet in Gorinchem (4 – 6 september). Een aantal grote DAF-dealers zorgt voor een uitgebreide presentatie. TB Truck & Trailer Service, Truckland, Van Hooft Bedrijfswagen en BEST Trucks ontvangen bezoekers op een gezamenlijke DAF stand. Daar schitteren een nieuwe DAF CF FTG 6x2 trekker en nieuwe DAF XF FT 4x2 Low Deck trekker.

De vier dealers bestrijken met hun vestigingen een groot deel van West-, Midden- en Zuid-Nederland. Stuk voor stuk focussen ze zich op klanten in hun eigen rayon met het leveren van trucks op maat en snelle, efficiënte service. De driedaagse vakbeurs in Gorinchem is elk jaar goed voor bijna 12.000 bezoekers, onder wie ook veel chauffeurs en eigen rijders. Voor DAF en de DAF-dealers is dit dan ook een ideaal podium om de geoliede service en ondersteuning van de DAF-organisatie voor de transportsector uit te lichten.

7 procent lager verbruik en lange onderhoudsintervallen
Tegelijk is het de plek om nog eens te wijzen op de vele voordelen van de nieuwe DAF CF en XF, zoals de zeer lage kilometer-kostprijs dankzij een tot wel 7 procent verlaagd brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen van 200.000 kilometer.

De getoonde DAF CF FTG 6x2 trekker heeft een gestuurde voorloopas. Hij is leverbaar met motoren van 300 kW (408 pk) tot 390 kW (530 pk). Het topvermogen wordt al bij 1.600 omw/min geleverd en het maximaal koppel al onder de 1.000 omw/min. De krachtbronnen zijn gekoppeld aan een geautomatiseerde TraXon-versnellingsbak.
De DAF XF FT 4x2 Low Deck trekker is bijzonder interessant door het zeer lage chassis met een opbouwhoogte van slechts 870 mm. Ook voor deze versie van de XF zijn dezelfde efficiënte aandrijflijnen beschikbaar als bij de CF.

Waar en wanneer?
Transport Compleet vindt op 4, 5 en 6 september plaats in de Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs is dagelijks open voor publiek van 14.00 tot 22.00 uur. Kaarten voor Transport Compleet zijn te reserveren via deze link. In totaal zijn er zo’n 250 exposanten met de nieuwste producten en transportoplossingen. logo DAF TrucksLichte en zware bedrijfswagens, trucks, opleggers, banden, transportonderdelen en de nieuwste software zijn vertegenwoordigd. DAF en de dealers presenteren zich op stand E104. Het adres van de Evenementenhal is Franklinweg 2, Gorinchem.