Rüttchen Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens namens Mercedes-Benz op Transport Compleet Gorinchem

8 augustus 2018


MB Actros SilverStar

  • Rüttchen Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens informeren bezoekers over de totaaloplossingen van Mercedes-Benz
  • Veel aandacht gaat uit naar connectiviteit van Mercedes-Benz Vans en Trucks

Van dinsdag 4 tot en met donderdag 6 september 2018 vindt Transport Compleet Gorinchem plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Mercedes-Benz dealers Rüttchen en Hogenbirk Bedrijfswagens ontvangen drie dagen lang bezoekers op een open stand om hen te informeren over de totaaloplossingen van de bedrijfswagens van Mercedes-Benz.

Transport Compleet Gorinchem
De Evenementenhal in Gorinchem staat op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 september voor de veertiende keer in het teken van de goed bezochte vakbeurs waarop truck-, trailer- en carrosseriebouw en aanverwante producten aan het publiek worden getoond. Ruim 120 transport gerelateerde exposanten hebben zich op dit moment al ingeschreven voor Transport Compleet. De beurs wordt namens Mercedes-Benz vertegenwoordigd door de regionale dealers Rüttchen Automotive en Hogenbirk Bedrijfswagens.
MB Sprinter Connectivity
Op een open stand worden bezoekers welkom geheten en kunnen zij uitvoerig worden geïnformeerd over alle bedrijfswagenoplossingen van Mercedes-Benz. Zowel binnen- als op het buitenterrein zal een brede modellenrange worden getoond van de Mercedes-Benz bestel- en vrachtwagens en de lichte bedrijfwagens van FUSO. Naast het standaardleveringsprogramma is er veel informatie te verkrijgen op het gebied van op- en ombouw, bedrijfswagendienstverlening en aanvullende services.

Connectiviteit
Geheel in stijl van Mercedes-Benz gaat veel aandacht uit naar innovatie van het merk. Deze wordt met name gevonden in de thema’s RoadEfficiency en connectiviteit. Bij Mercedes-Benz Trucks wordt dit concreet gemaakt met Mercedes-Benz Uptime. Door trucks, het Mercedes-Benz datacenter en de transportonderneming intelligent met elkaar te verbinden, zorgt Mercedes-Benz voor optimale inzetbaarheid van de voertuigen en de mogelijkheid om werkplaatsbezoeken efficiënt in te plannen. Hiermee wordt ongeplande stilstand tot een minimum beperkt. Ook heeft Mercedes-Benz met Fleetboard een in de markt bewezen telematicasysteem dat de connectiviteit met de vloot mogelijk maakt.

Voor Mercedes-Benz Vans sluit de recentelijk geïntroduceerde Sprinter naadloos aan op het thema ‘connectiviteit’. De nieuwe Sprinter is uitgerust met tal van intelligente rijassistentiesystemen en connectiviteitsoplossingen waaronder het nieuwe MBUX-multimediasysteem. Met Mercedes PRO kunnen bedrijven eenvoudig met de Sprinter en hun bestuurder verbonden worden. Mercedes PRO biedt 8 connectiviteitspakketten met in totaal 18 diensten waarmee de efficiëntie en productiviteit wordt verhoogd.