DAF European Technician of the Year 2018

Europese finale op 11 en 12 april

Wie is de beste DAF monteur van Europa? Om dat uit te vinden, organiseert DAF Trucks voor de 4e keer de Europese finale van de DAF Technician of the Year. De zoektocht naar de beste DAF technicus onderstreept het belang dat DAF hecht aan de intensieve opleiding van professionele werkplaatstechnici.

DAF lanceerde afgelopen jaar een volledig nieuwe generatie hypermoderne trucks. Hierdoor blijven de New LF, New CF en New XF vooroplopen op het gebied van onder meer milieu, veiligheid, chauffeurscomfort en natuurlijk total cost of ownership.
De DAF werkplaatstechnici kennen ook de nieuwste DAF trucks door en door. Ze zijn intensief getraind om altijd met de meest actuele informatie en systemen klanten zo snel en kostenefficiënt mogelijk te helpen. Bovendien is een DAF technicus hét visitekaartje in de werkplaats van de DAF-dealer en speelt hij een belangrijke rol wanneer het gaat om klanttevredenheid. Het gaat tenslotte om het leveren van service en kwaliteit tot in het kleinste detail.

De wedstrijd
De Technician of the Year wedstrijd bestaat uit twee fases. Het afgelopen jaar is in 18 deelnemende landen gestreden om de nationale titel. Uitsluitend de winnaars nemen het tegen elkaar op tijdens de Europese finale die plaatsvindt op 11 en 12 april bij het hoofdkantoor van DAF in Eindhoven.
Tijdens deze finale, wedijveren de finalisten met hun vakkennis op zowel uitdagende theoretische onderdelen als praktijkcases, waarbij ze onder meer binnen een gestelde tijd storingen aan motor- en voertuigsystemen moeten oplossen.logo DAF Trucks

Alle genomineerden hebben het hoogste opleidingsniveau: Master Technician.