TB T&TS organiseert de eerste Truck Drive-in bioscoop

maart 2018


Op vrijdag 9 maart organiseerde Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service een uniek evenement in Nederland. Voor haar DAF klanten organiseerde zij de allereerste Truck Drive-in bioscoop op het terrein van Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Vrijdagavond kwamen zo’n tachtig trucks bijeen op het terrein van Sportcentrum Papendal voor een unieke ervaring. Vanuit de cabine van je truck een film kijken samen met je vrouw, vriendin, vriend, man, kind of collega.
Op een groot scherm werd de film Pirates of the Carribean, Salazar’s Revenge vertoond, met het geluid van de film over de frequentie van de radio. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan de film en in de pauze was er de gelegenheid om in de tent met elkaar bij te praten. Tijdens de film kon men doormiddel van het knipperen van de alarmlichten iets te eten of te drinken bestellen.

“We kunnen terugkijken op een uniek en geslaagd evenement voor onze DAF rijders, een geheel verzorgde avond, waar niemand iets te kort kwam”, aldus Ralph Hoefman, Commercieel Directeur TB Truck & Trailer Service.

TB Truck & Trailer Service is onderdeel van de Van Tilburg-Bastianen Groep en dealer van DAF trucks en Kässbohrer Trailers met twaalf vestigingen in Nederland en zes vestigingen in Polen.

Voor meer informatie over de Van Tilburg- Bastianen Groep, ga naar www.tb.nl.