Nieuwe DAF XF op Transport Compleet in Gorinchem

Eindhoven, augustus 2017


UITNODIGING

DAF is prominent aanwezig op Transport Compleet in Gorinchem (5 – 7 september). Een aantal grote DAF-dealers; BEST Trucks, Truckland, Van Hooft Bedrijfswagens en de Van Tilburg-Bastianen Groep, presenteren zich daar op de gezamenlijke stand, waar de nieuwe XF een belangrijke plaats inneemt.

De vier dealers bestrijken met hun vestigingen een groot deel van West-, Midden- en Zuid-Nederland. Stuk voor stuk focussen ze zich op het snel en efficiënt leveren van trucks en services op maat.

De driedaagse vakbeurs in Gorinchem is elk jaar goed voor bijna 12.000 bezoekers, onder wie ook veel chauffeurs en eigen rijders. Voor DAF en haar dealers is dit dan ook een ideaal podium om de geoliede service en ondersteuning van de DAF-organisatie voor de transportsector uit te lichten. En tegelijk te wijzen op de vele voordelen van de nieuwe DAF CF en XF, zoals de zeer lage kilometer-kostprijs dankzij een tot wel 7 procent lager brandstofverbruik en lange onderhoudsintervallen van 200.000 kilometer.

Presentatie Truck Platooning
Voor bezoekers zijn er tevens diverse presentaties over ontwikkelingen en kansen in de transportbranche zoals van Jack Martens, Projectmanager Advanced Technology & External Contacts van DAF Trucks. Namens de internationale truckfabrikantenkoepel ACEA houdt hij op woensdag 6 september een presentatie over Truck Platooning (autonoom rijdende vrachtauto’s op de snelweg).

logo DAF TrucksTransport Compleet vindt op 5, 6 en 7 september plaats in de Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs is dagelijks open voor publiek van 14.00 tot 22.00 uur. Kaarten voor Transport Compleet zijn te reserveren via deze link. In totaal zijn er zo’n 250 exposanten met de nieuwste producten en transportoplossingen. DAF en de dealers presenteren zich op stand 173. Het adres van de Evenementenhal is Franklinweg 2, Gorinchem.