Twee nieuwe Scania R450 Crown Editions voor Maurang Transporten te Helvoirt

Breda, 28 februari 2017


Maurice Verbeek (R), eigenaar van Maurang Transporten, ontvangt de sleutels van de nieuwe Scania’s uit handen van Mark van der Ende, Service manager bij Scania Den Bosch.

Het wagenpark van Maurang Transporten te Helvoirt is recent uitgebreid met twee nieuwe Scania R450 Crown Edition trekkers. De vele positieve signalen van collega-transporteurs over het lage brandstofverbruik en de betrouwbaarheid van de SCR-only motor hebben het Brabantse bedrijf geïnspireerd tot deze aanschaf. De Scania werkplaats in Den Bosch staat garant voor de aflevering en het onderhoud van de voertuigen.

In 2012 nam Maurang de laatste Scania in gebruik. Dat betrof een Scania R420 waarmee het bedrijf goede ervaringen opdeed. Toch raakte het Zweedse merk daarna enigszins op de achtergrond. De vele goede berichten over de 410 en de 450 pk SCR-only Euro 6 motoren bracht Scania terug in beeld. De nieuwe trekkers zijn uitgerust met de zeer ruime en luxueuze Topline cabine.

Maurang Transporten is een familiebedrijf dat zich in ruim 50 jaar ontplooid heeft tot allround logistiek dienstverlener. Basis voor die groei is betrouwbaarheid, persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Maurang beschikt over een modern wagenpark voor allerlei vormen van transport. Een team van 40 goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zorgt ervoor dat de wagens op hun bestemming komen.
Op de thuisbasis in Helvoirt bevinden zich speciale loodsen en een uitgebreid buitenterrein voor de opslag en overslag van allerlei goederen.

Maurang Transport B.V. beschikt over ruim 30 trekkende éénheden en 50 opleggers, waaronder kraanwagens, kippers, bulkwagens(onderlossers) en walking floors.

Over Scania
logo ScaniaDeScania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld onderneming telt wereldwijd bijna 41.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2014 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 92 miljard en was de nettowinst SEK 8,7 miljard.