En weer is de DAF CF de absolute winnaar bij Van Elst Transportbedrijf en Containerverhuur in St. Agatha

Venlo, augustus 2016


De nieuwe DAF CF 440 FAS in de opvallende blauwe huisstijl van Van Elst Transport en Containerverhuur.
Als specialist in containervervoer voor bedrijf en particulier weet Van Elst als geen ander wat er komt kijken bij de inzet van de juiste transportmiddelen.
De nieuwe DAF CF 440 FAS met de 10.8 liter PACCAR MX-11 -motor, voldoet perfect aan de eisen van Van Elst Transportbedrijf. De DAF CF met een 30 tons Hiab haakarm wisselsysteem is uitgevoerd met een 10 tons vooras, voor een hoog laadvermogen en een laag eigen gewicht. De geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, maken samen met de belangrijke veiligheidstechnieken: Adaptive Cruise Control, Vehicle Stability Control en Lane Departure Warning, van deze DAF CF een perfect en veilig voertuig. Arjan Kelder, Verkoper bij Allers Bedrijfswagens overhandigde de nieuwe DAF CF aan Ronald van Elst directeur van Van Elst Transport.

Binnen het gebied Venlo, Arnhem, Duitse grens en Eindhoven is Van Elst Transportbedrijf een belangrijke transporteur voor onder andere Aviko voor alle niet consumenten producten. Voor Duynie verzorgen zij het transport naar de diervoederindustrie van aardappelvezels, waarvoor Van Elst GMP-gecertificeerd is.
Elektronisch materiaal wordt door Van Elst in zeecontainers vervoerd naar het verzameldepot in Den Bosch. Tevens ‘ontzorgen’ zij bedrijven door het afvoeren van hun bedrijfsafval. Ook het transport van de volle containers vanuit de milieustraten door Van Elst verzorgd.
Van Elst is VIHB-gecertificeerd en behoort tot één van de bedrijven in de regio die bouw- sloop- en bedrijfsafval op een verantwoorde manier kan en mag vervoeren. Grote en kleine evenementen, maar ook bedrijven worden professioneel door Van Elst voorzien van koel- en vriescontainers.
Van Elst levert uit voorraad zand- en grintsoorten aan bedrijven en particulieren, welke in (kleine)hoeveelheden ook afgehaald kunnen worden.
Perscontainers, koelcontainers en stapelbare containers, Van Elst heeft ze voor de klant. Rolcontainers van 660 liter tot 2500 liter, portaalcontainers van 5 tot 10 m3 en haakarmcontainers van 12 tot 50 m3.

logo DAF Trucks“Ook onze dealer Allers Bedrijfswagens werkt dagelijks mee aan ons succes”, zegt Ronald.
“Winnaar ben je niet alleen dankzij de geweldige DAF voertuigen waarmee we al rijden sinds onze oprichting in 1989, maar zeker ook door onze dealer, die elk dag voor de volle honderd procent voor ons klaar staat. En dit niet alleen voor reparatie en onderhoud maar ook met gedegen adviezen en service”.