DAF-dealers pakken uit op Transport Compleet

Eindhoven, augustus 2016

Een aantal grote DAF-dealers slaat de handen ineen voor een presentatie op Transport Compleet in Gorinchem (6 - 8 september). BEST Trucks, Truckland, Van Hooft Bedrijfswagens en de Van Tilburg-Bastianen Groep ontvangen bezoekers op een gezamenlijke stand met een DAF XF 510 als blikvanger. Voor de betreffende dealers is deze vakbeurs voor de transportbranche een uitstekend podium om te laten zien dat achter de producten van DAF een geoliede serviceorganisatie staat.

De vier dealers bestrijken met hun vestigingen een groot deel van West-, Midden- en Zuid-Nederland. Stuk voor stuk focussen ze zich op klanten in hun eigen rayon met het leveren van trucks op maat en snelle, efficiënte service. Via deze gezamenlijke presentatie willen ze uitdragen dat DAF-klanten en -rijders in heel Nederland kunnen vertrouwen op een DAF-organisatie met optimale en uniforme service.

Laagdrempelig
Transport Compleet wordt dankzij het laagdrempelige karakter elk jaar druk bezocht. In drie dagen tijd komen er 10.000 tot 15.000 bezoekers over de vloer, onder wie ook veel chauffeurs en eigen rijders.

‘We laten zien dat DAF en de organisatie achter het merk goed kunnen meedenken over en meewerken aan transport op maat. Op Transport Compleet kunnen al onze accountmanagers op een laagdrempelige manier met bestaande en nieuwe relaties in contact komen’, aldus Angela Hagenbeek van Verkoop Binnendienst bij BEST Trucks in Barendrecht.

Evenementenhal Gorinchem
Transport Compleet is op 6, 7 en 8 september in de Evenementenhal Gorinchem. De vakbeurs is dagelijks open voor publiek van 14.00 tot 22.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via deze link. In totaal zijn er zo’n 250 exposanten met de nieuwste producten en transportoplossingen. Lichte en zware bedrijfswagens, trucks, opleggers, banden, transportonderdelen en de nieuwste software zijn vertegenwoordigd. DAF en de dealers presenteren zich op stand 214. Het adres van de Evenementenhal is Franklinweg 2, Gorinchem.logo DAF Trucks