DAF, ook als elke seconde telt!

Eiendhoven, mei 2016

DAF is bijzonder actief met voertuigen voor brandweer, defensie, politie en andere veiligheidsdiensten. Dat blijkt uit de presentatie op eRIC, de vakbeurs voor de veiligheidssector. Deze internationale expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing is van 2 tot en met 4 juni op vliegveld Twente.

DAF richt de schijnwerpers onder meer op brandweervoertuigen. Op de stand staat een CF 4x4 chassis, geschikt om opgebouwd te worden als brandweervoertuig. Verder biedt DAF veel informatie over voertuigen voor watertransport. Steeds meer brandweerkorpsen willen zelf grote hoeveelheden water aanvoeren voor het blussen van een brand om niet louter afhankelijk te zijn lokale watervoorzieningen.

De beurs eRIC trekt ook veel bezoekers voor defensiematerieel. DAF toont een XF 6x6 met een kogelwerende, zogenaamde ballistische cabine. Ook voor de politie biedt DAF diverse voertuigen en transportoplossingen. Uitgebreide informatie hierover wordt op de stand geboden.

logo DAF TrucksDAF staat op standnummer B20. De vakbeurs eRIC vindt plaats op donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016. Openingstijden: 10.00 tot 18.00 uur. Dagelijks om 17.00 uur start een multidisciplinaire slotdemonstratie. Vliegveld Twente is gevestigd aan de Vliegveldweg 345 in Enschede.