Scania blaast dit jaar 125 kaarsjes uit !

En viert dat met een uniek Scania vriendenboekje.


U vindt de mooiste Scania verhalen op www.scania125.com. Deel hier ook úw Scania verhaal.
Breda, 17 mei 2016

In 2016 bestaat Scania 125 jaar. Men viert dan niet alleen 125 jaar innovatie en hoogstaande technologie, maar ook 125 jaar passie en emotie. Scania zou geen 125 jaar bestaan zonder de trouwe klanten, chauffeurs en fans. En daarom ontwikkelde men het Scania vriendenboekje, een online website waar iedereen, klant, chauffeur, fan of medewerker zijn of haar unieke Scania verhaal kan delen.

In het Scania vriendenboekje komen Scania verhalen tot leven. Het verhaal van de boer op een afgelegen erf die met zijn 1-serie het vee naar stal bracht. Of het verhaal van de doorgewinterde chauffeur die Scania(-Vabis) leerde kennen toen hij amper kon lopen.
Ontdek het Scania vriendenboekje, deel uw unieke Scania verhaal en wie weet wordt uw verhaal weergegeven in het unieke, gedrukte exemplaar van het Scania vriendenboekje. Uit alle inzendingen kiezen we de mooiste verhalen. Het gedrukte collectors item zal dit najaar verkrijgbaar zijn. Uiteraard krijgen degenen wiens verhaal is opgenomen een exemplaar.
Deel nu uw verhaal op www.scania125.com !

Over Scania
logo ScaniaDeScania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld onderneming telt wereldwijd bijna 41.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2014 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 92 miljard en was de nettowinst SEK 8,7 miljard.