harset="utf-8" /> <title>Voor Doornbos Equipment zijn de vier nieuwe DAF XF Space Cab trekkers de ideale trucks, fluisterstil, robuust, sterk en efficiënt

Eindhoven, januari 2016


Eén van de vier nieuwe DAF XF 440 FTG 6x2 trekkers van Doornbos Equipment in Rotterdam.
Martijn Gepkens, Transportmanager bij Doornbos Equipment in Rotterdam, heeft uit handen van Hans Wijnmaalen, Account Manager Sales bij Truckland Zuid-Holland, de sleutels ontvangen van vier nieuwe DAF XF 440 FTG 6x2 trekkers. De DAF XF is inzetbaar voor elke transportbehoefte en uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, AS Tronic versnellingsbak, gegalvaniseerde stalen bumper en koplampen van onbreekbaar Lexan. De DAF‘s worden ingezet in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. De vloot van Doornbos Equipment omvat 8 voertuigen, waarvan 5 van het merk DAF.

Fluisterstille DAF XF met het Quiet-Truck certificaat.
Met één druk op de knop zorgt de unieke “Silent-mode” voor een fluisterstille truck van minder dan 72dB(A) die het mogelijk maakt dat ’s avonds, ’s nachts of in de vroege ochtend gewerkt kan worden in gebieden waar geluidsbeperkingen belangrijk zijn.

Doornbos Equipment verhuurt en verkoopt al meer dan 75 jaar hoogwerkers, heftrucks, verreikers, minirupskranen, hogedrukpompen en vacuümunits.
Met 83 vakkundige medewerkers, ervaren adviseurs, een gespecialiseerde technische dienst, en met vestigingen in Rotterdam en Billingham in Engeland, ondersteunt het familiebedrijf Doornbos Equipment 24 uur per dag en 7 dagen per week de klanten en relaties met technisch advies en perfect materiaal. Met een eigen transportafdeling wordt het materiaal afgeleverd en geeft de chauffeur, die hier speciaal voor is opgeleid, desgewenst een gebruiksinstructie over de inzet van de specifiek geleverde machine. Ook voor projectondersteuning op locatie, zo nodig voor langere tijd, kunnen technische medewerkers worden ingezet. Service is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Speciaal opgeleide monteurs zorgen voor het onderhoud, het keuren en zonodig repareren van de machines.

Doornbos Equipment zeer positief over de samenwerking met Truckland Zuid-Holland
logo DAF TrucksDe uitstekende service, het ‘naast de deur zitten’ van de dealer en de openingstijden van 08.00 uur tot 24.00 uur zijn voor Martijn heel belangrijk. Maar ook het halen en brengen van de wagens, samen met het uitstekende onderhoud middels DAF MultiSupport Warranty Plus pakket spreekt Martijn geweldig aan.