Twee nieuwe DAF XF Super Space Cab trekkers voor Van Eijck Transport in Heythuyzen

Eindhoven, november 2015


De twee nieuwe DAF XF 460 FT Super Space Cab trekkers van Van Eijck Transport.
De bij uitstek Zwitserland transportexpert heeft onlangs twee nieuwe DAF XF 460 FT Super Space Cab trekkers in gebruik genomen. De beide DAF XF trekkers werden door Marcel Lemmens, verkoper bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Eric van Eijck, directeur/eigenaar van Van Eijck Transport in Heythuyzen.

De DAF XF 460 FT Super Space Cab trekkers zijn uitgevoerd met de zeer krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX-Engine Brake, sterke gegalvaniseerde stalen bumper met koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan, Day Time Running Lights en aluminium brandstoftanks van 995 en 500 liter. De XF heeft een leef- en werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter, een luchtgeveerde Luxury Air chauffeursstoel en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en tips.

Van Eijck Transport biedt nu ook internationaal transport vanuit Polen
Met 25 gemotiveerde medewerkers, waarvan 8 in de nieuwe vestiging in Polen, verzorgt Van Eijck Transport zeven dagen per week het transport van hoogwaardige goederen, voornamelijk vanuit Polen naar haar vaste afnemers in Zwitserland en Spanje. Maar ook groente en fruit wordt, vanuit de havens in Nederland en België, met koeltransport naar diverse bestemmingen in Europa vervoerd.

l bijna 40 jaar zijn snel, vakkundig en op tijd de sleutelwoorden bij Van Eijck Transport.
“Onze core-business blijft, naast Polen, het goederenvervoer van en naar Zwitserland. Met onze 25 medewerkers, 20 trekkende éénheden, 15 koeltrailers en 25 tautliners kunnen onze klanten rekenen op een snelle en uiterst flexibele en betrouwbare transportoplossing, precies volgens de wens van de opdrachtgever. Niet alleen omdat wij kostenbesparend kunnen transporteren, maar ook van onze kennis en ervaring wordt door onze klanten dankbaar gebruik gemaakt”, zegt Eric van Eijck.

logo DAF TrucksAllers Bedrijfswagens al meer dan 25 jaar dé dealer voor Van Eijck Transport
Het onderhoud wordt tot volle tevredenheid door de dealer verzorgd, en zij leveren een perfecte service. Dat de service van de dealer ver gaat blijkt uit de exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool.