Bijzondere DAF XF Low Deck trekker voor De Boer Transport in Tijnje

Eindhoven, november 2015


De bijzondere DAF XF Low Deck Euro 6 trekker van De Boer Transport in Tijnje.
Douwe Jan de Boer, operationeel directeur van De Boer Transport, heeft onlangs de sleutels van de nieuwe DAF XF ontvangen van Gerd Valkema, vestigingsmanager van Truck Service Friesland TSF.

De DAF XF Low Deck trekker is uitgevoerd met de krachtige 10,8 liter PACCAR MX-11 motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De XF heeft een opvallende stijlvolle grille, en de spoilers en fenders zorgen voor een reductie van het brandstofverbruik en CO2-uitstoot met 10 procent. Daar de belading zeer verschillend kan zijn is er door Ginaf een FTP-as bijgeplaatst. Voor de chauffeur is er een uitstekende verwarming en ventilatie, en een Luxury Air stoel en koellade. De unieke DAF Driver Performance Assistant helpt de chauffeur om zo zuinig mogelijk te rijden. De vloot van De Boer Transport omvat 10 trekkende éénheden en 19 opleggers, waaronder thermo-opleggers, mega-opleggers, opleggers met dubbele laadvloer, hef- en schuifdak opleggers, tankopleggers en uitschuifbare open opleggers. Tevens is er de ADR uitrusting voor vervoer van gevaarlijke stoffen. De Boer Transport is sterk in groupage vervoer van stukgoederen en deelladingen naar Denemarken en Zweden. Het tanktransport richt zich met name op zuiveltransport van en naar Noord Nederland welke volop in ontwikkeling is. Regionaal wordt veel met constructiestaal gereden voor de petrochemische industrie en diverse constructiebedrijven.

De Boer Transport is een veelzijdig Nationaal en Internationaal Transportbedrijf
De strategische ligging pal aan de A7, de efficiency, de hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van de onderneming, waar 14 gemotiveerde medewerkers met vaste chauffeurs dagelijks voor zorgen, garanderen dat de goederen stipt op tijd, conform afspraak in de Benelux en Scandinavië worden opgehaald en bezorgd. Door in eigen beheer de internationale ladingen te ‘grouperen’, zorgt De Boer Transport voor een zo’n hoog mogelijke beladingsgraad. Mede dankzij de strategische ligging heeft het bedrijf in 20 jaar een uitstekende positie opgebouwd in Denemarken en Zweden waar het voor een groot aantal opdrachtgevers dagelijks de goederen vervoert. Naar Zuid-Zweden en Denemarken levert De Boer Transport gegarandeerd binnen 48 uur.
De wagens zijn uitgerust met een Track en Tracing, waar ook de opdrachtgever gebruik van kan maken.

logo DAF TrucksDe Boer Transport is zeer tevreden met Truck Service Friesland TSF
Het onderhoud wordt tot volle tevredenheid door de dealer verzorgd, en zij leveren een perfecte service, wat zoals Douwe Jan de Boer zegt: “Zo goed, dat vervolgorders niet uit kunnen blijven”.