BSF Bedrijfswagen Service Friesland bouwt nieuw DAF service pand in Leeuwarden

Leeuwarden, november 2015


Artist impressie van het nieuw DAF service pand aan de Morseweg in Leeuwarden
In november wordt er op een terrein van 4.500 m2 gestart met de nieuwbouw van het DAF Service pand aan de Morseweg 15 in Leeuwarden.
Trots zijn ze nu al, Anne Bijker, Algemeen Directeur, Heine de Vries, Hoofd Verkoop en Rinze Louwsma, Bedrijfsleider vestiging Leeuwarden.
Bij de bouw zal de nadruk komen te liggen op het zo milieuvriendelijk en verantwoord mogelijk gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen, toegespitst op het gebruik van zonnepanelen en luchtwarmte pompen.

De werkplaats zal volledig met LED-verlichting worden uitgerust.
In het pand zal naast een receptie en magazijn een onderhoudswerkplaats komen, welke is uitgerust met onder andere een remmenbank met liftsysteem, een spelingsdetector voor het meten van stuurkogels, een kraanbaan, een 2 koloms en 4 koloms hefbrug en een moderne olieverversing installatie.

Onder leiding van de door DAF Trucks in 2012 uitgeroepen “Beste Monteur van alle DAF vestigingen in Europa” Rinze Louwsma is hij, samen met 20 gemotiveerde medewerkers in de vestigingen Leeuwarden en Bolsward, met optimale inzet de bestaande en nieuwe klanten van dienst.

Vanuit het service pand in Leeuwarden zal de verkoop worden gerealiseerd in het gebied Noordwest Friesland.
logo DAF TrucksMet ESA Groningen is een verkoopsamenwerkingsverband aangegaan. De Algemeen directeur Anne Bijker spreekt over een bijzondere vestiging, met een uitstekende groep medewerkers, die in het gebied Noordwest Friesland de eigen taal van de klant spreekt, om het merk DAF te vertegenwoordigen.