Nieuwe DAF CF bergingswagen voor Steenhoven Garage- en Takelbedrijven

Eindhoven, november 2015


De nieuwe DAF CF 510 FAD, 8x4 bergingswagen van Steenhoven Garage- en Takelbedrijven.
Henk van der Steenhoven, directeur van Steenhoven Garage- en Takelbedrijven, ontving onlangs de sleutels van de nieuwe DAF CF 510 FAD bergingswagen van
Jelle Mol, Salesmanager bij Truckland Zuid-Holland. De nieuwe bergingswagen wordt vooral ingezet in de regio, maar de inzetbaarheid is ook Europees, waar ruim 20 procent van de opdrachten vandaan komen.

De DAF CF 510 FAD, is uitgevoerd met de zeer krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor en een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De nieuwe DAF CF is volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen zoals, luchtdrukgereedschappen, snijbranders, verlichting en kleine materialen om noodreparaties te verrichten en elke klus snel en efficiënt uit te voeren. Tevens is de DAF uitgerust met een bergingssysteem dat 26 ton kan heffen. Er is een sleepvergunning tot 120 ton. De uitschuifbare bergingsarm welke op 4,5 meter nog 8,5 ton aan kan is voorzien van twee 20-tons lieren. De opbouw is van De Groot Techniek in Brakel.

Steenhoven gespecialiseerd in het bergen van vrachtwagens, bussen en personenauto’s
Met 13 professionele medewerkers verdeelt over twee vestigingen, Pernis en Heenvliet, is het in 1928 gestarte bergingsbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke partner, die wordt ingeschakeld door Politie, RWS, Alarmcentrales, Verz. Mij., Dealers en Transporteurs. Ook voor repatriëring van in het buitenland gestrande voertuigen, wordt er vaak een beroep gedaan op Steenhoven. Steenhoven beschikt over vier vrachtwagen- en vijf personenwagen bergingsvoertuigen.

Steenhoven, meer dan alléén een bergingsbedrijf
Het garagebedrijf, beschikt over een volledig uitgeruste werkplaats, waar voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens, een APK-keuring en optimaal onderhoud wordt verricht. Ook Top-occasions zijn daar op voorraad.
Het kraanverhuurbedrijf, is een door de vereniging Verticaal transport en VCA gecertificeerd kraanverhuurbedrijf en gespecialiseerd in hijswerk voor bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Er zijn drie hijskranen welke variëren van 40 tot 70 ton hijsvermogen.

logo DAF TrucksSteenhoven Garage- en Takelbedrijven zeer tevreden met de dealer Truckland Zuid-Holland
Het onderhoud wordt tot volle tevredenheid door de dealer verzorgd, en zij leveren een perfecte service, waarbij de exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool een extra service van onze dealer is”, zegt Henk van der Steenhoven.