Truckland lanceert compleet vernieuwde website

03 november 2015

De website www.truckland.nl is geheel vernieuwd en klaar voor de toekomst!

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een compleet vernieuwde website van Truckland. Naast de nieuwe huisstijl, is er vooral gekeken naar de beste manier om alle verschillende diensten van Truckland duidelijk in beeld te brengen.
Truckland werkt al jaren naar tevredenheid samen met Full-service internetbureau Bluedesk uit Alkmaar. Ook voor de nieuwe website werd in samenwerking met Bluedesk e-business gezocht naar de juiste mix van beeld en tekst om de website zo toegankelijk mogelijk te houden en daarbij ook alle diensten van Truckland op de juiste manier te belichten.
De website is voorzien van de nieuwste technologie en is tegenwoordig ook mobiel en tablet vriendelijk. De bezoeker krijgt de juiste informatie te zien, toegespitst op het platform waarmee de site wordt bezocht. Daarnaast zijn er voorbereidingen getroffen om in de nabije toekomst het Truckland klantportal te ontwikkelen.

Naast alle informatie over DAF, Fiat Professional, GINAF en Iveco is ook uitgebreid alle informatie te vinden over de diensten van Truckland zoals Service en Onderhoud, Werkplaats Specialisaties, Schadeherstel, Onderhoudscontracten, Parts, Truckland Academy, TomTom Telematics, 24-uurs Servicedienst, Certificering, Truckland Lease en Verhuurmogelijkheden.

Uiteraard staan ook alle voertuigen die Truckland dagelijks met trots levert aan haar klanten prominent op de nieuwe website, naast het Truckland nieuws, de huidige acties en aanbiedingen. logo TrucklandAlle Truckland bedrijven staan duidelijk en overzichtelijk op een dynamische landkaart met direct de contactinformatie per vestiging. Daarnaast is nu ook de volledige (jong gebruikte) voorraad van Truckland overzichtelijk onder elkaar te zien.