Ginaf Service Ederveen BV dealer van de Aebi MT transporter

september 2015

Ginaf Service Ederveen BV staat bekend om haar innovatieve kracht, klantgerichtheid en deskundigheid. Om deze reden is Aebi Schmidt Nederland -als fabrikant van hoogwaardig gladheidbestrijdings- en straatreinigingsmaterieel- de vertegenwoordiging in Nederland overeengekomen met Ginaf Service Ederveen BV, voor de Aebi MT voertuigenrange. Door deze vertegenwoordiging kan de klant profiteren van uitgekiende en goed afgestemde productcombinaties op het gebied van transport en wegenonderhoud.

De Aebi MT is een smal werkvoertuig (1.60 / 1.70m) met uitzonderlijk hoog laadvermogen (tot 4.8 ton). Het voertuig is door zijn on-board hydrauliek, opbouwmogelijkheden en 4x4 aandrijving met kruipgang zeer divers inzetbaar. De voertuigen zijn zowel in langzaam- als in snelverkeer uitvoering leverbaar met Euro6 motor. De unieke combinatie van breedte en snelheid maakt dit voertuig een oplossing voor werkzaamheden op de vluchtstrook.

Tijdens de beurs Groentechniek Holland in Biddinghuizen (8 tot 10 september a.s.) zal de overeenkomst getekend worden. De Aebi MT serie is te bezichtigen op de stand van Mars Machines uit Gieten (standnummer 1.10), dealer van Aebi machines in de groensector.

logo Ginaf ServiceBeide partijen kijken uit naar een intensieve samenwerking met vele mooie oplossingen in de Nederlandse markt.