Geurts kiest met Scania voor totale ontzorging

Breda, 5 augustus 2015


Eigenaar Bert Geurts en opa Chris Geurts bij de nieuwste aanwinst: De Scania R450 met dubbellucht sleepas. Een compleet pakket diensten en services neemt het bedrijf alle zorgen uit handen.
Geurts Metaal & Transporten VOF uit Cuijk heeft bij de aanschaf van een nieuwe Scania gekozen voor een compleet pakket ondersteunende diensten. Hiermee wordt het Brabantse bedrijf veel zorgen uit handen genomen en kan men zich volledig op hun kerntaken concentreren. Scania leverde niet alleen de truck, maar verzekert ook optimaal onderhoud middels een uitgebreid Reparatie- en Onderhoudscontract. Scania Finance en Scania Insurance regelde maatwerk voor de financiering en de verzekering van het voertuig.
Eigenaar Bert Geurts: “Scania weet als geen ander wat er nodig is om een truck probleemloos inzetbaar te houden. Men kent ons bedrijf en als klant voelen wij ons in vertrouwde handen.”

Geurts Metaal & Transporten koos voor een Scania R450 drie-assig chassis met een dubbellucht sleepas. De tien tons vooras levert onder alle omstandigheden een goede aslastverdeling. Met een extra luxueus uitgevoerde Highline cabine met chauffeurspakket, is de chauffeur zeker niet vergeten. Scania Opticruise – met performance modes -, Active Prediction en Ecoroll 2.0 dragen bij aan het laagste brandstofverbruik. Terberg Baarlo voorzag de truck van een kabel containersysteem.

In nauw overleg is een volledig op maat gemaakt Reparatie- en Onderhoudscontract gemaakt. De truck is in onderhoud bij Scania Veghel, die ook de levering heeft verzorgd. Daarnaast hebben Scania Finance en Scania Insurance aanvullende overeenkomsten gemaakt om Geurts ook de laatste zorgen uit handen te nemen. Met Insurance is meteen overeengekomen dat men de gehele vloot – inclusief andere merken – in de verzekering meeneemt. “Bij Scania kan ik dit verder met één contactpersoon regelen,”aldus Bert Geurts. “De specialisten zijn alleen in beeld als het nodig is.”

Geurts Metaal & Transporten VOF Cuijk is gespecialiseerd in oud papier, oud ijzer en metalen. Daarnaast is men actief in containerverhuur en nationale en internationale containertransporten. Het familiebedrijf is gestart in de zeventiger jaren met de inzameling van oud papier. In de loop der jaren zijn daar steeds meer activiteiten bijgekomen en is het uitgegroeid tot de huidige omvang. Opa Chris Geurts kan men nog dagelijks op het terrein in Cuijk aantreffen.

Over Scania
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld. logo ScaniaDe onderneming telt wereldwijd bijna 41.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2014 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 92 miljard en was de nettowinst SEK 8,7 miljard.