4 Scania zuinigheidskampioenen voor Verploegen

Breda, 14 juli 2015


Directeur Henry Verploegen (l), met Wim Nillesen (r) account manager Scania.
Transportbedrijf H.M Verploegen uit Wijchen kocht onlangs 4 Scania R450 trekkers.‘Prijs en service zijn natuurlijk belangrijk, maar de gunstige verbruikcijfers die Scania op dit moment neerzet hebben ons ook echt over de streep getrokken,’ aldus Henry Verploegen.

De order van 4 stuks is verdeeld in 3 stuks 4x2 trekkers, en één 6x2 trekker met gestuurde voorloopas. Allen voorzien van de uiterst zuinige Euro 6 450 PK motor welke is gekoppeld aan de Scania Opticruise automatische versnellingsbak. De nieuwste Scania retarder met automatische vrijloop (remvermogen 4.100 nm), Eco-roll en Safety Pakket.
Alles is van stal gehaald om een zo zuinig en veilig mogelijke trekker neer te zetten. Om het optimale uit een nieuwe Scania te halen, geeft Scania een Driver Training bij elk nieuw afgeleverd voertuig.

Transportbedrijf H.M. Verploegen is zowel in de nationale als internationale distributie actief. Naast de hoofdvestiging in Wijchen heeft het bedrijf ook eigen vestigingen in Lyon (Frankrijk) en Düsseldorf (Duitsland). Naast groupage transporten verzorgt H.M. Verploegen ook de fijnmazige distributie in beide landen. Hun dienstverlening behelst niet alleen het transport, maar ook het beheren van de hele logistieke keten incl. op- en overslag en voorraadbeheersing. Voor meer informatie: www.hmverploegen.nl

Over Scania
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld. logo ScaniaDe onderneming telt wereldwijd bijna 41.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2014 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 92 miljard en was de nettowinst SEK 8,7 miljard.