Nieuwe DAF XF trekker uit een serie van drie trekkers voor Cor Schouten Int. Transport

Eindhoven, juni 2015


Eén van de drie nieuwe DAF XF 460 FT Super Space Cab trekkers van Cor Schouten Int. Transport.
“Als je in nog géén twee weken, al ruim 10.000 kilometer met je nieuwe DAF XF aflegt, kan je absoluut spreken van een geweldige truck”, zegt Cor Schouten.
“Onze nieuwe DAF XF trekker wordt 24 uur per dag ingezet voor vers hangend vlees en AGF-producten in Nederland en naar Duitsland”. De DAF XF is afgeleverd door René Heusdens, Account Manager bij Van Tilburg-Bastianen.

Flexibel en continu inzetbaar, dat is de DAF XF 460 FT Super Space Cab met de 12,9 liter PACCAR MX 13-motor. De XF is uitgevoerd met de AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, gegalvaniseerde stalen bumper en koplampen met LED-technologie voor de grootste lichtopbrengst, maximale levensduur en minimaal energieverbruik. De doordachte spoiler en fenders reduceren het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met zo’n 10 procent en besparen ruim 25 kg aan gewicht. Voor de chauffeur en bijrijder zijn er luxe stoelen, een koellade van 42 liter, standverwarming, automatische temperatuurregeling en ruim 675 liter opbergruimte.

Cor Schouten Int. Transport met meer dan 20 jaar ervaring in hoogwaardig transport in Nederland en Duitsland
Cor Schouten, directeur/eigenaar, zet zich dagelijks met 41 gemotiveerde medewerkers in voor een perfecte afstemming met de uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ruim 60 procent van de transporten bestaat uit het vervoer van vers hangend vlees in trailers, uitgerust met uitstekende koelfaciliteiten, waardoor de producten in optimale conditie op de plaats van bestemming aankomen. Maar ook het transport van AGF-producten, planten en bloemen, kwetsbare en temperatuur gevoelige producten en goederen met een hoge waarde, worden door Cor Schouten Int. Transport met de grootste zorgvuldigheid vervoert, waarbij ook het vervoer van één pallet tot complete wagenladingen tot de dagelijkse transporten behoort.

DAF dealer Van Tilburg-Bastianen levert i.s.m. DAF Nederland een optimale service aan Cor Schouten Int. Transport
logo DAF Trucks“De service, de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de drie jaar volledige garantie en het zo optimaal mogelijk adviseren omtrent de juiste keuze van het transport is uitstekend. Maar ook de exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool spreekt ons geweldig aan”. Cor Schouten is dan ook zeer tevreden met de samenwerking.