Verolme Transport kiest voor duurzame prestaties en kwaliteit met drie First Choice Trucks van DAF

Eindhoven, mei 2015


Twee van de drie DAF First Choice Trucks van Verolme Transport voor weer een lang en veilig transportleven.
Verzekerd zijn van het beste transportmiddel met professionele ondersteuning en service van de DAF dealer! Onlangs heeft Verolme Transport dan ook drie jonge DAF XF 460 FT Space Cab trekker, geleverd door BEST Trucks, in gebruik genomen voor hun ‘tweede leven’.

De DAF First Choice Trucks worden geleverd door een exclusieve samenwerking van de gezamenlijke DAF dealers om zo goed als nieuwe DAF trucks aan te bieden, die jonger zijn dan vijf jaar, en minder dan 500.000 km hebben gereden. De trucks zijn zorgvuldig geïnspecteerd door de DAF dealer en afgeleverd met de vereiste documenten. Tevens krijgt men bij de trucks een zes maanden aanvullende drijflijngaratie (First Choice Care).
De drie trekkers beginnen hun nieuwe carrière, gespoten in de huisstijl van Verolme, uitgevoerd met extra verstralers, toplampen, zwaailichten en grote RVS gereedschapskist van 500 liter.

Verolme Transport een begrip in het uitzonderlijk vervoer
Het familiebedrijf Verolme gestart is 1910 is uitgegroeid tot een onderneming met 21 gemotiveerde medewerkers en gespecialiseerd in het transport van staalconstructies, buizen en gerelateerde producten, machines, stukgoederen en kraandelen. Met 20 trekkende eenheden vervoert Verolme Transport zes dagen per week met vaste chauffeurs de staalproducten vooral naar de Benelux en Duitsland. Het groupage vervoer is vooral op Frankrijk georiënteerd. Verolme Transport staat bekend om zijn service, betrouwbaarheid en het stipt nakomen van afspraken en kunnen met eigen laad/loskranen zelf voor het laden en lossen van de staalconstructies/machines zorgen.

Samenwerking tussen Verolme Transport en BEST Trucks is uitstekend
logo DAF Trucks“De aankoop van een drietal DAF XF Euro-5 trucks met het First Choice kwaliteitslabel is een groot succes. De trekkers zijn als nieuw, motorisch en qua uiterlijk en voldoen perfect aan de door ons gestelde eisen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de samenwerking. Het onderhoud aan de trekkers en trailers wordt door onze dealer verzorgd” zegt Peter Verolme.