Nieuwe DAF CF Euro 6 met het unieke QuietTRUCK certificaat voor Boon Beheer in Sliedrecht

Eindhoven, mei 2015


De nieuwe DAF CF met het uniek ‘QuietTRUCK’ certificaat wordt door Hein van der Sar (R), account manager bij BEST Trucks, overhandigd aan Arie Boon, Logistiek manager Boon Beheer.
Onlangs heeft Hein van der Sar, accountmanager bij BEST Trucks twee nieuwe DAF CF 330 FT 4x2 Euro 6 trekkers afgeleverd bij Boon Beheer in Sliedrecht. De DAF CF wordt ingezet om, vanuit de distributie centra in Sliedrecht en Ridderkerk, dagelijks de aangesloten MCD Supermarkten van top kwaliteit producten te bevoorraden.

De unieke stille DAF CF met het QuietTRUCK certificaat
Door de speciaal ontworpen geluidsisolatie van de versnellingsbak en de ‘silent’-functie in de motorsoftware, is het mogelijk om met de normale dieselmotor, door middel van het activeren van de Silent-schakelaar op het dashboard, in de stille 72dB(A) uitvoering te rijden, waardoor er distributie toegestaan is op tijdstippen wanneer er geluidsnormen gelden. Met de certificering van Stichting Piek-keur komen de DAF CF trekkers ook in aanmerking voor de MIA en VAMIL regelingen betreffende de bedrijfswinst en de fiscale afschrijving.

Boon Beheer staat voor kwaliteit, service en dienstverlening
Boon Beheer is een volledig zelfstandig familiebedrijf dat al 126 jaar opereert in de levensmiddelenbranche. Boon Beheer bestaat uit een full service groothandel en een detailhandelsdivisie, waar onder meer de formules MCD Supermarkten en Boon’s Markt deel van uitmaken. Onder Boon Beheer vallen eveneens de formules Boerenschuur, Agrimarkt en Kippersluis. Het familiale karakter van Boon Beheer zorgt voor een sterk persoonlijke betrokkenheid bij het goed functioneren van de organisatie. Die betrokkenheid is iedere dag merkbaar. Want de tevreden klant staat voorop.

Boon Beheer beschikt over distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. Hier vandaan wordt de dagelijkse goederenstroom naar de winkels verzorgd. Vanuit de hoofdvestiging in Sliedrecht wordt met name opslag en distributie geregeld voor kruidenierswaren, fust en emballage. Hier is ook de afdeling logistiek en het servicebureau gevestigd. Vanuit het gloednieuwe distributiecentrum in Ridderkerk vindt de distributie plaats van koelvers- en diepvriesproducten. Boon Beheer beschikt over een eigen vrachtwagenpark, waarmee de hele aan- en afvoer van goederen binnen de bij Boon Beheer aangesloten supermarkten wordt verzorgd

Boon Beheer zeer tevreden met de dealer BEST Trucks
logo DAF Trucks“De grote service bereidheid, de korte lijnen en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding van de dealer zijn voor ons vanzelfsprekend van groot belang. De wagens moeten altijd in een perfecte conditie zijn en daar zorgt onze dealer uitstekend voor”, zegt Logistiek manager Arie Boon.